Slik bruker du en TomTom GO 920T

Slik bruker du en TomTom GO 920T


På denne tiden av high-tech GPS-enheter, er TomTom kjent for å ha den første modellen til å tilby tale bedt adresse oppføring i Nord-Amerika og de smarteste GPS navigasjonsenheter på markedet. En TomTom GO 920T vil hjelpe brukerne å finne veien med bare et trykk på skjermen og ved å snakke byen, gatenavn og adresse nummeret til målet. Bare to minutter med forberedelser for å være på vei til din reise.

Bruksanvisning

1 Planlegg ruten ved å trykke på "Naviger til ..." ikonet i hovedmenyen. Les neste skjerm, noe som gir deg flere alternativer slik at du kan navigere til en adresse, et yndet sted (et tidligere lagret destinasjon), en nylig besøkt destinasjon eller et interessepunkt (POI), for eksempel en bensinstasjon eller kjøpesenter. Trykk på eller trykk på "Address" -ikonet, som vil få opp et skjermbilde som viser en Muntlig dialog Adresse ikonet.

2 Si din "City Navn" når du trykker på Muntlig dialog Adresse ikonet. Lytt til en liste med seks bynavn (muligens fra forskjellige stater) som vil bli lest for deg. Si eller trykke på riktig navn fra listen, og deretter si "Fullført".

3 Si «Street Name". Lytt til en liste med seks gatenavn som tett ligner det du sa. Si det korrekte gatenavnet fra listen.

4 Si "House Number". Uttale tall som enkelttall. For eksempel, for å si nummer 45, sier "Fire", og deretter si "Five".

5 Si eller trykk på "Ferdig". Legg merke til navigeringskartet som vises på skjermen etter at TomTom GO 920T ferdig planlegge ruten. Begynn å kjøre og følg turn-by-turn retninger til du når ditt reisemål.

Hint

  • For å forhindre tyveri, aldri la din TomTom GO 920T GPS i vanlig skue mens bilen er uten tilsyn. Sørg for at du tørke bort noen suge merker igjen på frontruten. Dette er et tegn på at du har en GPS i bilen.
  • Forbedre navigasjonsopplevelsen ved å gjøre øyeblikkelige korrigeringer på kartet direkte på TomTom GO 920T enhet. TomTom Map Share gjør det mulig å gjøre endringer i kartet og dele kartrettelser med andre TomTom-kunder slik at alle brukere vil ha de mest up-to-date kart tilgjengelig.
  • Ikke endre innstillingene dine eller planlegge ruten mens du kjører.
  • Ta ekstra sikkerhetsforanstaltninger for å unngå risiko for varige skader: dvs. aldri forlate din GPS i bilen når været er for varmt eller for kaldt.