Slik bruker du en DirecTV oppvask for FTA satellitter

Satellitter som gir en overføring som fritt kan vises kalles FTA (Free-To-Air). En DirecTV parabolantenne kan brukes til å få tilgang til en FTA satellitt. Noen få forsyninger fra en satellitt forsyning butikk vil være nødvendig, sammen med noen verktøy som vanligvis finnes i hjemmet. Prosedyren er enkel og krever ikke abonnementsavgift.

Bruksanvisning

1 Gå til en nettside som gir høyde og asimut (side-til-side) vinkler av FTA satellitter for din posisjon, for eksempel USA. Census Bureau hjemmeside (se Ressurser). Legg merke til denne informasjonen. Gå til en nettside som gir korreksjon for magnetisk avvik som ellers ville rotet opp innstillingene du nettopp laget til etterretning. Den magnetiske misvisningen Kalkulator ved National Geophysical Data Center nettside kan gi denne informasjonen (se Ressurser).

2 Koble koaksialkabelen fra coax inngangen på DirecTV parabolantenne. Koble alle andre kabler fra mottakeren også.

3 Fjern satellittmottakeren DirecTV og erstatte den med en K-band satellittmottaker. Koble koaksialkabelen inn i coax inngangen på baksiden av K-band satellittmottaker. Koble de andre kablene til K-band satellittmottaker på samme måte som de ble koblet til DirecTV satellitt-mottaker.

4 Gå til DirecTV parabolantenne. Løsne høyde knotten på siden av braketten koblet til parabolen. Hev tallerken mens du ser på merkene på høydeskalaen på siden av braketten. Slutte å heve fatet når høyde samsvarer med det som trengs.

5 Slå på satelllite mottaker. Velg "Point Dish" fra "System Setup" -menyen. Ha en assistent løsne azimuth knotten på siden av braketten og flytte rett fra side til side sakte mens du ser på signalstyrkemåleren på skjermen. Fortell assistenten å slutte å bevege parabolen og skru ned azimuth knott når signalstyrkemåleren har nådd sitt høyeste antall.