Slik blokkerer SMS på en Blackberry Gemini

SMS (Short Message Service) tekstmeldinger gir en rask metode for utveksling av informasjon på telefonen uten å plassere en telefonsamtale. Selskaper også bruke SMS til å annonsere sine varer og tjenester, om du ber om annonsene. Faktisk, akkurat som med e-post, alle som har SMS-postadresse eller mobiltelefonnummer kan spam telefonen med uønskede SMS-meldinger. Det er to måter å blokkere SMS på en Blackberry Gemini: Bruk brannmuren til å blokkere alle meldinger eller en tredjeparts app for å blokkere bestemte avsendere.

Bruksanvisning

Blackberry-brannmur

1 Gå til Hjem-skjermen på din Blackberry Gemini. Bruk sporet hjulet for å velge, og klikk "Alternativer".

2 Velg "Security" og deretter "Firewall" fra "Options" skjerm.

3 Sett en hake ved siden av "SMS" på brannmur alternativer. Hvis du har operativsystemet Blackberry 5.0, sette en hake ved siden av "Tekstmeldinger" for å blokkere alle innkommende SMS.

4 Bla ned til "Unntak" hvis du ønsker å tillate visse individer til å sende deg SMS.
Sett en hake ved siden av "Kontakter" til at alle kontaktene dine kan sende deg tekstmeldinger. Eller sagt på en hake ved siden av "Spesifikke adresser" til bare tillate visse folk til å sende tekstmeldinger.

5 Klikk "Legg til" hvis du velger bestemte kontakter. Velg "Legg til e-postadresse", "Legg til telefonnummer» eller «Legg til PIN-koden."

6 Skriv inn ønsket e-postadresse, telefonnummer eller PIN-kode. Hit menytasten og trykk på "Lagre". Gjenta prosessen for å legge til du har tatt alle de ønskede unntak.

7 Lagre innstillinger. Blackberry Gemini vil nå blokkere alle SMS-meldinger, bortsett fra de som er på unntakslisten.

Blackberry App World

8 Naviger til Blackberry App World på din Blackberry Gemini telefon. Hit forstørrelsesglasset for å få opp søkevinduet og skriv "Block SMS."

9 Kjøpe og laste ned en av apps på listen.

10 Installer SMS blocker og følg instruksjonene på skjermen for konfigurasjon.