Slik blokkerer anrop på en Samsung Instinct HD

Slik blokkerer anrop på en Samsung Instinct HD


Rediger tale dine preferanser for å blokkere anrop fra uønskede innringere til Sprint Samsung Instinct HD mobiltelefon. Tale preferanser avgjøre om telefonen er i stand til å motta eller plassere enkelte samtaler. Innringere fra begrensede tallene vil være ute av stand til å nå deg på mobiltelefonen. Samtalen blokk funksjonen er tilgjengelig gratis for Sprint abonnenter. Du kan legge til opptil 200 telefonnumre til å ringe blokkeringslisten på Samsung Instinct HD.

Bruksanvisning

1 Åpne Sprint nettsiden i en nettleser. Logg inn på din online konto. Hvis dette er første gang du får tilgang til kontoen, klikker du på "Registrer deg nå" og registrere en konto.

2 Klikk på "Mine innstillinger" -fanen og deretter "Block Voice" i "Begrensninger og tillatelser" -delen.

3 Klikk bildet Samsung Instinct HD er for å vise alternativer for å blokkere samtaler.

4 Klikk på "Blokker bare følgende Telefonnumre for innkommende og utgående anrop" -knappen og skriv inn 10-sifret telefonnummer for å blokkere.

5 Klikk "Legg til nummer" og deretter "Lagre". Alle anrop fra nummer lagt vil bli omdirigert til en innspilt melding. Meldingen informerer den som ringer deg er ikke imot samtaler.

Hint

  • Du kan også velge å blokkere alle innkommende anrop, utgående anrop eller alle samtaler på Samsung Instinct HD når du redigerer tale dine preferanser på nettet.
  • Kontakt Sprint kundeservice ved å ringe "611" fra Samsung Instinct HD å ha en representant til et nummer til samtalen blokkeringslisten.