Slik beskytter du en dieselbil

Dieselbiler vil gi deg år med hyggelige tjenesten hvis du tar vare på dem riktig. De ofte vare lenger enn bensin biler. Det er noen forskjeller i måten du bør beskytte en diesel bil i motsetning til en bil som bruker bensin. Les videre for å lære hvordan du kan beskytte en diesel bil.

Bruksanvisning

1 Skift olje regelmessig for å beskytte en diesel bil - oftere enn i en bensin-brenner motoren. De fleste dieselmotorer krever en tykkere oljekvalitet enn en bensinmotor.

2 Hold sprøyte på en dieselbil ren. Dette gir god flyt til stemplene. Drivstoff sprøyte spre drivstoff inn i sylindrene for riktig forbrenning.

3 Opprettholde gløden-plugger. Glow-plugger operere to forskjellige måter. Den første måten er at du faktisk har en elektrisk ledning med en plugg utenfor grillen området av diesel bil. Dette er slik at du kan kjøre en skjøteledning til bilen din og plugge den inn slik at glødepluggene vil holde drivstoff varmes i kaldt vær. Diesel drivstoff tykner når det blir kaldt. Glow-plugger hjelpe det opprettholde riktig konsistens.

4 Lær om den andre måten glødepluggene operere. Glow-plugger kan operere ut av tenningslåsen også. Når du setter nøkkelen i tenningen, slå den inn i den første bryterens stilling. Et lys tennes i dashbordet, leser "glow-plugger." Når lyset går av, er det å fortelle deg at det er greit å starte bilen. Drivstoffet har varmet opp nok til å tenne.

5 Beskytt en dieselbil også ved å rense eller endre luftfiltre ofte. Dette vil holde hestekrefter opp for at din diesel bilmotor å kjøre glatt.