Slik avslutter du en bil Lease avtalen Tidlig

Slik avslutter du en bil Lease avtalen Tidlig


Mange velger å lease en bil i stedet for å kjøpe en regelrett på grunn av flere fordeler, blant annet en lavere månedlig bil betaling, lavere forhånd kostnader og muligheten til å returnere bilen på slutten av leiekontrakten. Men hvis du er misfornøyd med bilen eller ikke lenger er i stand til å ha råd til utbetalinger, kan det være lurt å avslutte bilen leieavtalen. Selv om det er mulig å avslutte en bil lease tidlig, er det vanligvis avslutning avgifter og straffer som du vil være ansvarlig for.

Bruksanvisning

1 Les bilen leieavtale grundig. Gjennom de tilgjengelige for å returnere bilen tidlig alternativer. Eventuelle termineringsgebyr eller straff vil komme tydelig frem, samt under hvilke omstendigheter den leieavtalen kan sies opp. I tillegg til en tidlig avslutning avgift, kan du også nødt til å nedbetale resterende leiebeløp.

2 Kontakt forhandleren informere dem om din intensjon å avslutte bilen lease tidlig. Ring eller skriv bilforretning og la dem vite at du har tenkt å returnere bilen. De vil sette opp en date med deg for å returnere bilen.

3 Detalj bilen og fikse eventuelle strukturelle eller mekaniske problemer. Ta bilen til å være detaljert og har noen bulker, riper eller mekaniske problemer reparert før du returnerer bilen. Det vil koste deg betydelig hvis bilen blir returnert i en utilfredsstillende tilstand fordi forhandleren vil ytterligere svekke bilen etter skadene.

4 Ta bilen tilbake til forhandleren med alle de opprinnelige papirene og tilbehør. Betale tidlig avslutning avgifter, bøter og diverse avgifter. Når betalingen er gjort, vil leieavtalen bli offisielt avsluttet.

5 Alternativt har du muligheten til å overføre leieavtalen til en annen person. Annonser i rubrikkannonser (både online og i aviser) som du ønsker å overføre leieavtalen på bilen din. Den potensielle kjøperen skal godkjennes av leieavtalen selskapet og signere en ny kontrakt før du tar over leie av bilen. Hvis godkjent, må både du og kjøperen signere overføringspapir. En fordel med dette alternativet er at du ikke trenger å betale et oppsigelsesgebyr eller straff, bare en overgangssum.