Slik arbeider et Canon-kamera

Digitale kameraer har mange fordeler til sine analoge forfedre. Brukervennlighet, liten størrelse og bildekvalitet er alle grunner til å bytte til den digitale tidsalder i fotografering. Borte er de dagene av lugging rundt klumpete fotografering utstyr og måling av ytre lyskilder. Disse nye kameraene kan passe i lommen for stor daglig bruk. Du vil lære hvor enkelt det er å drive en ny Canon-kamera for å fange minnene som de skjer.

Bruksanvisning

Slik arbeider et Canon-kamera

1 Åpne kameraets bunnen lysbilde panel og sette inn et litium-ion batteri og SD-minnekort. Lukk panelet og holde kameraet i høyre hånd, slik at søkeren er mot deg, og du kan se på strømknappen på toppen.

2 Pass på vippebryteren på toppen av kameraet er på kameramodus og ikke film eller scenemodus. Trykk og hold strømknappen i 2 sekunder.

3 Se dataene som vises i de fire hjørnene på søkerskjermen. Starter øverst til venstre og flytter med klokken: modus kameraet er i, blits og antall bilder som er tatt per lukker tett, er antall bilder som får plass på minnekortet, og hvilken type bildeoppløsning tatt.

4 Trykk på "Func / Set" knappen i midten av hjulet, og sett den til "Auto". Det er mange andre funksjoner for å velge, men "Auto" vil være den enkleste å bruke. Resten av hjulet har andre funksjoner for å angi, for eksempel automatisk blits eller uten blits, flere bildealternativer og makromodus.

5 Hold kameraet med begge hender når du har de ønskede innstillinger på kameraet. Sett hver av tomlene på bunnen av skjermen og pekefingeren på de øverste hjørnene. Høyre pekefinger skal hvile på fotografering knappen.

6 Bruk søkeren skjermen for å finne et objekt å fotografere. Du kan eventuelt bruke zoom inn eller ut funksjon som ligger i nærheten av høyre pekefinger. Når du har den ønskede målet apparatet, trykk på fotografering knappen ned med høyre finger halvveis; Dette fokuserer kameraet. Fortsett å skyve knappen nedover til du tar bildet.

Hint

  • Disse kameraene er i stand til å bruke et stativ, og dermed er anbefalt i visse tilfeller.