Skjøting Teknikker

Skjøting Teknikker


Skjøting er en kunst. Uten å observere riktige teknikker, vil de elektriske og mekaniske forbindelser være utilstrekkelig. I tillegg er det mulighet for fuktighet, korroderer kabelen fra innsiden. Avhengig av kabelen, forskjellige skjøteteknikker som er tilgjengelige. I hvert tilfelle bør det signal etter at skjøten ikke varierer vesentlig fra en enkelt lengde av wire.

Speaker / Tråd

En vanlig teknikk for pressing av tvinnede tråder innebærer å bruke krympe stil rumpe kontakter. Disse danner det som er kjent som en "kald sveis", og skaper en gasstett forbindelse mellom metallene i ledningen og krympehylse. En skikkelig krusing forbinder de to ledningene, slik at den elektriske forbindelsen nesten identisk med den for en ufoldet forbindelse. I mange tilfeller er det bedre enn lodding, da motstanden av blyfritt loddetinn er ofte større enn tråd det bindinger.

Solid-kjerne / Klimaanlegg Wiring

Metoden for å lage skjøter i vanlig husholdning elektriske ledninger innebærer bruk av vri-på wire nøtter. I dette tilfellet er de to ledningene er lagt parallelt med hverandre, med mutteren roteres rundt sammenkoblings inntil sluttet. Det er alltid mot kode og generelt dårlig tilrådelig å bruke en krympe-stil kontakten på solid kjerne wire. Det eneste unntaket fra denne regelen er når du gjør kobber / aluminium musefletter med COPALUM krøller. Verktøyet i dette tilfellet gjelder 10.000 lbs. av trykk, smelte sammen de to ledningene på molekylært nivå.

koaksial Skjøter

Langt den enkleste metoden for å bli med til koaksialkabler er gjennom bruk av en gjenget fat kontakt. De to tilkoblinger på de enkelte delene av tråd hver skrues inn på en ende av sylinderen, å opprettholde den riktige 75 ohm impedans av kabelen. Disse er forseglet i gel-fylt snap-sammen saker for utendørs bruk, hindrer vanninntrengning.

Lodding

Lodding er handling av kondensering av en metall tråd, for å koble to andre deler av metall. Denne prosessen mekanisk binder de to delene sammen, effektivt gjør loddetinn og wire deler én. Til tross for soliditet av loddepunkter, må de isoleres for å unngå shorts, siden lodde er ledende. Lodding krever mer dyktighet og spesialiserte verktøy for å oppnå enn krymping, men for mange er det den eneste aksepterte praksis.