Skjermen fryses på My Samsung Intercept

Samsung Intercept er en Android-basert mobiltelefon som inneholder en rekke avanserte funksjoner, inkludert en nettleser, mediespiller og en glidende tastatur. Mens du bruker telefonen, kan skjermen fryse. Dette betyr at telefonen har låst opp. Du kan løse problemet ved å utføre en "soft reset" eller en "faktor reset". Alternativt kan telefonen trenger service.

Tomt for minne

En grunn til at skjermen kan ha frosset skyldes at enheten midlertidig gikk tom for minne. Mobiltelefoner, som stasjonære og bærbare datamaskiner, kjøre programmer som er avhengige av telefonens internminne. Du har kanskje rett og slett hadde for mange programmer åpne på en eneste gang. Selv om "soft reset" prosedyre vil løse dette problemet, hindre fremtidige fryser ved å lukke programmer som du ikke bruker.

Soft Reset

Den "soft reset" er en enkel telefon reset. Ingen data går tapt som følge av å utføre en "soft reset". For å utføre soft reset, ta ut batteriet fra baksiden av telefonen. Bytt ut batteriet etter noen sekunder og slå på telefonen igjen. Hvis "soft reset" prosedyre ikke løser problemet, bør du utføre en "fabrikk reset".

Factory Reset

Når du utfører en "fabrikk reset", du sletter alle data som er lagret på telefonen, inkludert kontakter og programmer som du installerer på telefonen. Telefonen vil bli gjenopprettet til tilstanden den var da du først fikk den. For å utføre en "fabrikk reset" på telefonen, ta ut batteriet og sett det. Hold nede "Volume" knappen og trykk samtidig på "Power" knappen. Velg "Clear Storage" og trykk på "Power" knappen igjen. Trykk på "Volume Up" for å bekrefte tilbakestillingen.

Mer alvorlig funksjonsfeil

Hvis soft reset eller hard reset ikke klarer å jobbe for telefonen din, du sannsynligvis ha en mer serie feil. I dette tilfellet, bør du ringe din nåværende mobilleverandør for reparasjon. Du må kanskje ta enheten til en lokal forhandler, eller du kan bli pålagt å sende telefonen i. Hvis du har forsikring på telefonen, eller om det er en ny telefon, kan du være i stand til å få det reparert gratis . Spør om de ulike reparasjons alternativer tilgjengelige for deg.