Skifte en protege vindu regulator

Mazda protesjé vindu regulatorer utføre mekanisk handling er nødvendig for å åpne og lukke de elektriske vinduene. Påvirkes av strømmen vinduet motor, blir regulatoren vridnings energi fra motorens utstyr i vertikal energi den bruker ved bevegelse av vinduet. Over en lengre levetid, kan regulatoren brekke og forårsake vinduet for å enten slippe inn døren eller ser ut til å komme på sporet av titulere fremover. Hvis dette skjer med din protesjé, og du har grunnleggende auto reparasjon ferdigheter, kan du erstatte Protégé vindu regulator i omtrent en time.

Bruksanvisning

1 Pakk Protégé vindu bryter rammen fra døren ved hjelp av trim verktøyet. Trekk ut bryteren fra Protégé ledningsnett manuelt og plassere den et sted ute av veien.

2 Fjern Protégé dør panel festeskruene med en stjerneskrutrekker. Sett hver av skruene med vinduet bryteren og bezel.

3 Løft dørpanelet opp flere inches før trekke den av døren for å avsløre den indre døren huden. Sett dørpanelet et sted ute av veien.

4 Løft vinduet glass for hånd til du kan feste den til døren toppen med pakking tape. Unbolt vinduet regulator fra bunnen av glasset, vindu motor og dør konsollene med en socket sett.

5 Fjern den ødelagte regulator fra Protégé dør for hånd. Flytt ny regulator inn døren, plasser den riktig, og deretter bolt det til døren parentes, vindusglass og vinduet motor. Installer Protégé dør panel ved å reversere fjerning prosedyre.