Sikret Vs. Usikret bil lån

Det finnes en rekke forskjeller mellom en sikret og usikret auto lån. Hvis lånet er usikret det betyr at det er ingen sikkerhet. Bilen blir ikke brukt til å få lån. Når du har en sikret auto lån det er sikkerhet stilt som sikkerhet for lånet, dette er vanligvis den bilen du har kjøpt. Hvis et lån går inn i standard en utlåner vil se på ulike metoder for samlinger for begge typer lån. Vilkårene og avtaler kan også variere for sikrede og usikrede lån.

Gjeldsbrev

En sikret lån transaksjonen vil stave ut spesielt den type bil som brukes for sikkerhet. Gjeldsbrev vil liste merke, år, kjøretøy identifikasjonsnummer og fargen på bilen. Notatet vil også forklare alle handlingene en utlåner kan gjennomføre hvis bilen lånet ikke blir betalt i tide. Hvis tiltak iverksettes det vil også forklare alle avgifter utlåner vil vurdere kontoen din i tilfelle av en standard.

repossession

Når du har en sikret auto lån utlåner kan repossess bilen hvis du faller bak på betalinger. Når repossession har funnet sted, vil långiver selge bilen på en auksjon til høystbydende. Hvis en mangel balanse forblir du kan være ansvarlig for det, avhengig av hvilken stat du bor i. Den utlåner kan forfølge samling aktiviteter i tilfeller hvor en balanse er skyldte.

Credit Report

En bil repossession kan være svært skadelig for kreditt-fil. Denne informasjonen forblir på kreditt rapporten i sju år. Det vil være vanskelig å få godkjent for andre kreditt-produkter i fremtiden. Enhver kreditor som bestemmer seg for å godkjenne deg for kreditt vil belaste den høyeste frekvensen av interesse, og det kan være noen som er involvert avgifter. Jo lenger en repossession forblir på kreditt-filen mindre skade det vil være til din kreditt.

usikrede lån

Du kan kjøpe en bil ved hjelp av et kredittkort hvis kredittgrensen er stor nok. En annen måte å kjøpe et lån er med en signatur eller personlig lån. Når du kjøper en auto med en signatur lån vil du sannsynligvis være i stand til å kjøpe en brukt bil, men ikke en ny bil på grunn av involvert beløp. En personlig lån er godkjent basert på din egen kredittverdighet. Begge lånene er usikret.

Dom

Når et usikret lån går inn i standard er det ingen bil få tilbake fordi det ikke var stilt som sikkerhet. Den utlåner kan ha for å starte rettslige tiltak og få en dom. Når en dom er ervervet utlåner har flere alternativer til rådighet. De kunne få en bank Levy, som fryser alle pengene i en brukskonto eller en del av det. Banken er da nødvendig for å frigjøre de frosne midlene til utlåner som betaling for lånet. Den utlåner kan også søke en lønns garnishment, som tar en del av skyldnerens lønn sjekk hver utbetalingsperiode. Vanligvis beløpet er 25 prosent av disposisjon inntekt.