Sikkerhetsfunksjonene på en 2007 Chrysler Town & Country LWB

Sikkerhetsfunksjonene på en 2007 Chrysler Town & Country LWB


2007 Chrysler Town & Country lang akselavstand (LWB) modell tjent fem stjerner i National Highway Transportation Safeway foreningens (NTHSA s) krasjtest karakterer i både frontkollisjon testen og sidekollisjonstesten. 2007 årsmodell omtalt forbedret airbag og brems teknologi, men de beste sikkerhetsfunksjoner var valgfritt i noen biler.

bremser

2007 Town & Country LWB kom med anti-lock bremsesystemer (ABS) på alle modeller unntatt basismodellen, som tilbød ABS som ekstrautstyr. NHTSA rapporterer at ABS lar føreren opprettholde stabilitet og retningskontroll. Anti-lock teknologi kan redusere bremselengden på våte og isete veier, men kjøretøy med ABS tar lengre tid å stoppe på myke overflater som pakket snø, sand og grus.

kollisjonsputer

Avansert flertrinns fører- og passasjer kollisjonsputer var standard i 2007 Town & Country LWB. Chrysler beboer klassifiseringssystem (OCS) justert passasjersiden foran kollisjonspute innsatsstyrke basert på passasjerens vekt. Alle Town & Country modeller inkludert en knekollisjonspute på førersiden. Side gardin kollisjonsputer økt beskyttelse for alle tre rader med passasjerer. De airbag konfigurasjoner var vanlig på den begrensede modellen og tilgjengelig på alle Town & Country modeller. Den NTHSA rapporterer at frontpartiet kollisjonsputer reddet mer enn 25.000 liv mellom 1987 og 2008.

håndtering

Antispinn var standard på Touring og kun begrenset modeller; stabilitetskontroll ble ikke tilbudt i det hele tatt på noen 2007 Chrysler Town & Country modell. Trekkraft og stabilitet kontroller bruke datamaskiner til å kontrollere bremsing og bidrar til å holde bilen på vei i retning føreren styrer, selv når kjøreforholdene gjør veien trekkraft ineffektiv. NHTSA fant elektronisk stabilitetskontroll systemer for å være en kostnadseffektiv måte å forebygge mange roll krasjer der en enkelt bil kjører av veien. NHTSA sluppet disse testresultatene i august 2006.

Andre sikkerhetsfunksjoner

Forbedrede sikkerhetsfunksjoner ble ikke inkludert i standardutstyret. Bakre parkeringssensorer var standard bare på Town & Country Limited; de var ekstrautstyr på alle andre Town & Country modeller. Innebygde barn booster seter var ikke tilgjengelig på LWB modell og sentrum passasjersetet i tredje rad kom med et sikkerhetsbelte, ikke en tre-punkts tilbakeholdenhet sele system.