Sikker kjøring Sjekkliste

Sikker kjøring Sjekkliste


Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, motorkjøretøyer krasjer er den viktigste dødsårsaken blant de 5-34 demografisk i USA Bortsett fra det emosjonelle toll, de økonomiske konsekvensene av kollisjonsrelaterte dødsfall og skader blant sjåfører og deres passasjerer var $ 70 milliarder i 2005. Ulykker kan minimeres ved å følge trygge kjørelister.

Adlyd loven

Det er en plikt og ansvar for hver sjåfør til å kjøre innenfor fartsgrensene og overhold alle trafikklys og skilt. Følg sikkerhetsreglene ved å adlyde regler som ikke forbikjøring en stoppet skolebussen, gir til sjåfører som har forkjørsrett, og også signaliserer dine intensjoner før du prøver å passere eller innhente alle kjøretøy. Det er mot loven å kjøre under påvirkning av alkohol og fest sikkerhetsbeltet.

Kjøring Forberedelse tips

Juster speilene før du starter bilen, selv om du bare skal på en kort tur. Plasser sete og hodestøtter for å redusere nakkeslengskader i tilfelle noen plutselig brå anvendelse av bruddet. Sikre løse gjenstander i bilen som kan forårsake distraksjoner, for eksempel brusbokser eller bagasje. Sjekk drivstoff nivå for å sikre at du har nok drivstoff for turen.

Kjør trygt og Defensivt

Aldri bakluke og alltid gi bilen foran deg minst tre sekunder av plass, for å tillate nok tid for deg å reagere og bruke bremsene i en nødsituasjon. Ikke delta i veien sinne, da dette er ulovlig og kan føre til anklager om uvøren kjøring. Vær oppmerksom på dine omgivelser og være våkne til jettegryter, mennesker, dyr, syklister og rusk. Om natten, dempe frontlysene for dem foran deg.

Bad Forholdsregler Vær

Ta dårlig vær forholdsregler som å bruke vindusviskere, Defroster, og frontlykter for å bedre sikten. Bruk solbriller når det er mye gjenskinn fra solen eller fra snøen. Fjern alltid snø fra taket, panseret og vinduer før du kjører og se opp for isete patcher, pytter, og plutselige lommer av tåke. Reduser hastigheten når det snør og øke avstanden mellom bilen og bilen foran deg. Ikke gjør unødvendige brå stopp, skarpe svinger eller starter og sørge for at du utfører regelmessig vedlikehold ved forfall.