Sikker kjøring Prosedyrer

Sikker kjøring Prosedyrer


Sikker kjøring aldri går ut av stilen. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), i 2008 ble anslagsvis 2,35 millioner mennesker skadet i biltrafikken krasjer. Mange av disse ulykkene kunne ha vært unngått dersom sjåførene ville ha praktisert sikker kjøring prosedyrer. Enten du reiser en mil nedover veien eller kjører langrenn, er det viktig å alltid praktisere sikker kjøring når du setter deg bak rattet.

Trafikkskilt

Når du begynner å studere for førerens tillatelse, vil du legge merke til at materialet i studieguide er fokusert primært på trafikkskilt og signal. Mer spesifikt, skisserer det hvordan gjenkjenne dem, og hva du bør gjøre når du ser dem. En av de viktigste tegn til å se etter er den faktiske trafikken. De fleste sjåførene vet at grønne midler ja, gult betyr forsiktighet og rødt betyr stopp. Men mange ulykker er forårsaket av sjåføren nektet å bremse ned når de ser et gult lys, og de ender opp med å kjøre den. Noen mer aggressive sjåfører vil kjøre det røde lyset helt, spesielt hvis de er i en hast for å komme til sin destinasjon. Andre tegn som stopp og vikepliktskilt er også brutt, noe som resulterer i unødvendige ulykker.

Setebelter

"Klikk det eller Ticket" er setebeltet slagord for staten Georgia og med god grunn. Ifølge Department of Motor Vehicles, Sikkerhetsbelter når det brukes riktig å redusere antall alvorlige trafikkskader med 50 prosent og dødsfall med 60 til 70 prosent. Det synes å være en passende grunn til å overholde loven. Setebelte lover variere fra stat til stat. Men brudd kan straffes med bøter som spenner fra $ 15 til $ 250. For å begrense deg i tilfelle en ulykke, må du alltid bruker bilbelte.

forstyrret driving

Distrahert kjøring er en stige. Når du kjører, bør du avstå fra å tekste og snakker i telefonen med mindre du bruker en håndfrienhet. Spising og drikking kan også være en stor distraksjon. Hvis du må spise, prøve å trekke inn en parkeringsplass eller rasteplass å spise deretter gå tilbake til veien. Husk, i 2008, litt mer enn nesten 20 prosent av alle krasj i året involvert noen form for distraksjon, ifølge NHTSA.

Fartsovertredelse

En lang tid kilde til mange bilulykker er fart. Talsmenn for Highway og Auto Safety sier at fart er en faktor i nesten en tredjedel av alle fatale ulykker. Når du kjører, ta hensyn til fartsgrensen og følge den. Dersom bilen foran deg har til å bryte plutselig en eller annen grunn, vil du ha en større sjanse for å bremse ned på riktig måte hvis du ikke er fartsovertredelse. Det også testamenter minske sjansen for et kjøretøy treffer deg bakfra i dette tilfellet. Og når du ikke fart, kan du opprettholde større kontroll av kjøretøyet.

Drikking og kjøring

"Ikke drikke og kjøre." Vi vet slagordet godt. Når du er beruset, kan du si og gjøre ting som kan være mot din bedre vitende. Du kan lage dårlig valg og mister kontrollen. Dette er grunnen til kjøring i beruset tilstand er så farlig. Kjøring kreves deg å være helt engasjert i omgivelsene til enhver tid. Mothers Against Drunk Driving melder oppsiktsvekkende tall. I gjennomsnitt, noen drept av en beruset sjåfør hvert 45. minutt.

Aggressiv kjøre

De fleste driverne møte noen form for vei utvalg i en gitt uke. Ifølge en nasjonal undersøkelse gjennomført av Respons Forsikring, er kuttet av eller tailgated, 50 prosent av ofrene svare med horn honking, roping, kapping, eller en obskøn gest av sine egne. Hvis situasjonen eskalerer, kan resultatet bli en krasj eller krangel. For å unngå aggressive sjåfører bare holde seg borte fra dem. Hvis noen skjærer du av, rir din støtfanger eller swerves foran deg, reise til et annet kjørefelt eller falle tilbake og la den gå langt, langt foran.