Sikker kjøring Ideas

Sikker kjøring Ideas


Dødsfall på amerikanske veier redusert kraftig i 2008, fra 41 259 i 2007 til 37 261, men selv disse kan bli redusert med trafikkfarlige situasjoner, sier veteran defensiv kjøring instruktør Robert Schaller. For å fremme sikrere kjøring, skapte han 70 sikker kjøring tips.
The American Automobile Association skisserer ti ting foreldre kan gjøre for å lære sine tenåringer til å være trygge sjåfører. Den amerikanske foreningen for pensjonert personer tilbyr defensive driving kurs over hele landet.

Fire Crucial Regler

Schaller sier fire av sine 70 Reglene er de mest kritiske.
Først: Vær oppmerksom: den største årsaken til ulykker er sjåfør uoppmerksomhet eller distraksjon.
Hans andre regelen er "Slow down." Når hastigheten øker, sjåførene har mindre kontroll og mindre tid til å reagere når det er problemer.
Tailgating forårsaker omtrent 40 prosent av ulykkene, sier han. Regel # 3: Tillat to til tre sekunder mellom deg og bilen foran.
Regel nummer 4: ". Ikke drikk - eller ta noen sinn forandre substans - og kjør"

Foreldre Role Models

Foreldre til nye drivere er sentrale rollemodeller som kan påvirke hvordan barna kjøre for resten av livet, sier American Automobile Association. AAA har en 50-minutters DVD på "Undervisning tenåringer å drive" med 13 leksjoner. De anbefaler foreldre se det med sine ungdoms drivere før du går på veien.

Lessons omfatter utvikling visuelle søkevaner ved stadig å sjekke plass rundt bilen for kjøretøy, fotgjengere og syklister slik at du ser potensielle problemer tidlig. Det er også leksjoner på motorveien, natt kjøring og glatt underlag. Den er tilgjengelig på 1-800-327-3444.

pensjonister

The American Association for pensjonister 'defensiv kjøring klasser for de over 55 år er effektive nok i å redusere ulykker som noen forsikringsselskaper redusere sine premier for nyutdannede.

Eldre sjåfører må kompensere for deres tap av syn, hørsel, koordinasjon og reaksjonstiden ved å være mer på vakt. De rådes til å eliminere distraksjoner ved å slå av radioen og ber passasjerer om å være stille når de trenger å konsentrere seg om kjøringen.

Fire tips fra AMA

The American Medical Association er sikker kjøring Tips # 1 "Drive med forsiktighet" har ni poeng fra planlegger turer fremover for å slite ut sikkerhetsbeltet og sjekke blindsonen før du skifter fil.
Tips # 2 "Ta vare på bilen din!" Oppfordrer sjåførene til å erstatte frontruten vindusviskerne og holder en klut i bilen for å rengjøre innsiden vinduer samt utenfor.
Tips # 3 "Vit hvor du kan finne en tur" forklarer valgene når du ikke kan kjøre trygt.
Nummer fire er selvforklarende: "Ta en driver sikkerhetsklasse."

Begynner kontrakt

AAA oppfordrer foreldre til å gjøre en avtale med sine nye drivere ved å stave ut reglene og konsekvensene før vi lar tenåringene privilegiet av kjøring.

Tenåringer bør holde distraksjoner til et minimum ved å la mobiltelefoner hjemme og har ingen passasjerer, særlig om natten.

Nye drivere bør bruke den sikreste bilen familien har.

Foreldre bør planlegge hyppige øvelseskjøringa, med tiden tillatt etterpå for å diskutere situasjoner som har oppstått.