Sharp Vs. Sony HDTV

Sharp Vs. Sony HDTV


To gigantiske japansk navn i forbrukerelektronikk sette ut det aller beste i HDTV-teknologi. Selvfølgelig, mange flotte 16: er 9 TV laget av en rekke nye og gamle aktører i TV-spillet, men Sharp og Sony har vært ledere siden hjemmekino begynte.

Begge lage et bredt spekter av HDTV-produkter. Sharp er generelt anerkjent som ledende innen LCD-teknologien. Sony er generelt sett på som den beste kvalitet til en høyere pris.

Skinnet fra Sharp

Sharp, med sin AQUOS linje, har alltid vært blant de ledende i LCD-ytelse og kvalitet. Det kan ha satt standarden igjen med lanseringen av sin fire-farge LCD-teknologi, og legger gul til RGB mix. Sharps LCD HDTV linjen er en av de mest omfattende tilgjengelig. Alt fra 26-tommers LC-26D6U til den største LCD-panelet for tiden tilgjengelig, den 65-tommers LC-65D90U, er alltid blant de topp-anmeldt.

I motsetning til andre produsenter, har Sharp alltid produsert objektiv, ærlige spesifikasjoner for sine sett. For eksempel når Sharp touts et kontrastforhold på 800: 1, er det en faktisk måling av kontrast, i motsetning til de skyhøye kravene til dynamisk kontrast på opptil 20 000: 1. Sharps svartnivå har alltid vært blant de beste, noe som betyr at fargene er levende, og forskjellene fra ekstrem lysstyrke til dyp sort er dramatiske.

Større Sharp LCD HDTVer, for eksempel 45-tommers LCD-45GD7U, kommer med ekte HD-oppløsning på 1920 x 1080 linjer, og en bred (og gode) 170-graders visningsvinkel. Nå nylig, Sharp innledet åpningen av det nye Sakai LCD produksjonsanlegg i Japan med innføringen av 60 "ultra-tynne top-of-the-line 240 Hz oppdateringsfrekvens, LC-60E88UN. Anlegget er ventet å produsere så mange som 72.000 HDTVer per måned og, som Wall Street Journal rapporterte i fjor, er co-eid med Sony. så hva betyr dette gjøre med sammenligninger mellom de to merkene? som det står nå, vil en god kvalitet Sharp sett koster mindre enn en sammenlign Sony. Dette kan være dramatisk i noen tilfeller opp til $ 1000.

The Beauty of Sony

Sony er flerårig leder i alle ting forbrukerelektronikk. Sony har lenge vært kjent for sin overlegne bildekvalitet. Akkurat nå, er deres Bravia linje blant de beste i LCD flatskjerm-TV-er. Sony var lenge kjent for varmen av sitt bildet rør, gjorde så ved en økning i røde toner. Det har gjenvunnet at preeminence med med en linje av HDTVer.

Sony har alltid satt ut en trappet linje av produkter, beslektet med god / bedre / beste. Både i fjor og i 2010, har det gjort det samme. Det er viktig for forbrukerne å vite, fordi alle Sony Bravia HDTV-er er ikke det samme. Med priser som spenner fra $ 799 til $ 4000, det er store forskjeller mellom XBR9, V5100, S5100, W5100, Z5100, og VE5 serie TV.

S5100 Series: Dette er den lave enden av Sony BRAVIA-TV. Disse entry level-TV har 1080 p oppløsning, men oppdateringsfrekvensen er fortsatt på 60 Hz.

V5100 Series: Dette er step-up opp fra S5100-serien. Snarere enn 60 Hz oppdateringsfrekvens på S5100, har V5100 en 120 Hz oppdaterings pluss 1080 p bildet.

Sammen med dette, legger Sony Motion Flow for å hindre dejuddering.

W5100-serien: W-serien gir muligheten til å være koblet til Internett. Samsung og Panasonic allerede har TV som kan få tilgang til e-post, vær og aksjekurser; den W5100-serien er Sonys konkurransedyktig produkt.

Z5100-serien: Den Z5100-serien legger til W5100-serien har, og kan skilte med den nyeste ultratynne dybde til å rettferdiggjøre høyere pris.

VE5 Serie: Med fokus på energibesparende fordelene med nyere teknologi, disse settene inkluderer funksjoner som begrenser eller helt fjerne makten fra settet basert på hvordan det brukes.

XBR9 Series: Legger den tiden populære, nyeste oppdateringsfrekvens: 240 Hz, til alle de andre topp egenskaper.

handle forsiktig

Det er fabelaktig verdier i HDTV for forbrukerne overalt. Kjenne subtile forskjeller kan gjøre en forskjell i hundrevis av dollar brukt. Noen ting, som forskjellen mellom 120 Hz og 240 Hz oppdateringsfrekvens, er i stor grad markedsføring hype å bare holde prisene på en premie. Andre funksjoner, som for eksempel LED-bakgrunnsbelysning og trådløs Internett-evne, er materielle fordeler.

Merke seg forskjellen mellom tvilsom og reelle fordeler gir en kunnskapsrike shopper som maksimerer en avkastning på investeringen (ROI). Sørg for at du er en av disse menneskene, og din HDTV erfaring vil være en konsekvent glad og gledelig opplevelse.

-----------------


----------------