Sansa Clip + Specs

Sansa Clip + Specs


Sansa Clip + er en ekstremt portabel og budsjett-vennlig MP3-spiller, en oppdatert versjon av Sansa Clip som ble lansert i 2007. Produsert av SanDisk, Sansa Clip + er tilgjengelig i flere kapasiteter, inkludert en 2 GB-versjonen, 4 GB eller en 8GB-versjon som har ca 2000 sanger. Sansa Clip + har en rekke funksjoner, inkludert et microSD-spor for å utvide spillerens minne.

Egenskaper

Hver Sansa Clip + tilbyr en FM-radio, stemmeopptaker, MP3-spiller og mulighet til å spille av lydbøker og podcaster. Den har også evnen til å ta opp radio og spille av musikk i en rekke formater, inkludert MP3, WMA, sikker WMA, Audible, Ogg Vorbis og FLAC. Imidlertid ikke Clip + støtter AAC-filer. Denne bærbare MP3-spilleren har en liten skjerm for å få tilgang til alle spillerens funksjoner, samt et microSD-spor for å utvide spillerens minne eller å spille forhåndslastede slotmusic og slotradio kort. Sansa Clip + er rost av tilfeldige musikkelskere og lydentusiaster både for sin lydkvalitet. The Clip + tilbyr en fem-bånds equalizer og flere forhåndsinnstillinger for enhver lytterens ører.

andre spesifikasjoner

2 GB og 8 GB Sansa Clip + er tilgjengelig i svart bare; mens 4GB Clip + er tilgjengelig i svart, hvit, blå, rød og indigo. Batteriets levetid er anslått til 15 timer med kontinuerlig avspilling. Sansa Clip + bruker en USB 2.0-tilkobling, og er kompatibel med Windows XP, Vista, Windows 7 og Mac OSX 10.3 eller høyere operativsystemer. The Clip + kan synkroniseres med Rhapsody eller, hvis opererer på en Mac, kan en bruker ganske enkelt dra og slippe filer til spillerens stasjonen ikonet på skrivebordet.

Verdi

Sansa Clip + er priset mye lavere enn andre MP3-spillere i sin klasse. 2GB har en veiledende pris på $ 39,99, er 4GB versjon $ 49,99 og 8 GB, som er en online eksklusiv, er $ 69,99.