Samsung 900 mobiltelefon Instruksjoner

Samsung 900 mobiltelefon Instruksjoner


Samsung 900 er også kjent som Samsung Moment, og det er en skyvetelefon som tilbys av Sprint mobiltelefon selskapet. Glideren Telefonen kommer pakket med funksjoner som en berøringsskjerm, kamera, internett, e-tilgang, Internett-meldinger og tekstmeldinger. Glideren funksjonen kan du få tilgang til et fullt tastatur på telefonen. Samsung Moment er en mobiltelefon som du vil ønske å holde rundt bare for rett frem teknologi som det tilbyr.

Bruksanvisning

1 Sett opp din Samsung Moment telefonen. Undersøke telefonen og tilbehøret som fulgte med telefonen. Telefonen informasjon og tilbehør som du får vil inkludere et batteri, vegglader, mobiltelefonen og bruksanvisningen. Hold brukerhåndboken for å bruke som en ressurs med telefonen.

2 Åpne baksiden av telefonen ved å trykke og skyve den av. Plasser batteriet i telefonen. Plugg veggladeren inn i veggen og lade telefonen.

3 Aktiver din mobiltelefon ved å kontakte Sprint. Kontakt Sprint kundeservice på telefon, online eller ved å gå inn i en Sprint butikken.

4 Slå mobiltelefonen ved å trykke på knappen som har et telefonsymbol på den. Slå mobiltelefonen ved å trykke på knappen som har en rød rund sirkel på den.

5 Naviger alternativene ved hjelp av den optiske styrespaken som fungerer på samme måte som en mus eller ved å berøre skjermen på telefonen.

6 Åpne startskjermen ved å trykke på hjem-symbol på telefonen. Startskjermen er hvor alle programmene på telefonen befinner seg.

7 Kalle folk ved å trykke på hjem-symbol og deretter trykke på symbolet på en telefon som er på kroken. En talltastaturet vises, og du kan trykke inn telefonnummeret du vil ringe. Heng opp mobiltelefonen ved å trykke på knappen som har en telefon håndtak avbildet på den.

8 Send tekstmeldinger via mobiltelefonen ved hjelp av enten skyve ut tastaturet eller berøringsskjermen. Trykk fingeren på hjemmebane og trykk fingeren på tekstmeldinger. Deretter kan du bruke enten enheten til å skrive inn informasjon og treffer på send knappen.

9 Bruk kameraet på telefonen for å ta bilder. Trykk på hjem-symbolet og trykk deretter på kameraprogrammet i hovedmenyen. Ta bilder ved å trykke på kamerasymbolet.

10 Tilgang til Internett med din mobiltelefon. Sørg for at din tjeneste som inneholder nettsurfing ved å kontakte Sprint. Trykk på Hjem-knappen og trykk deretter på Internett-knappen. Bruk Internett til å få tilgang til dine favoritt-nettsider.