Ruter Innstillinger for DirecTV On Demand to Work

Ruter Innstillinger for DirecTV On Demand to Work


DirecTV On Demand lar deg se mer enn 7000 TV-programmer og filmer når du vil uten å betale ekstra. Tjenesten krever ingen spesielle ruterinnstillingene. Dine normale ruterinnstillingene er tilstrekkelige. Men det er en god idé å vite ruterens Service Set ID (SSID) og passord før du kobler DirecTV til hjemmenettverket. Det kan være lurt å vurdere et par andre ting også for å sikre at DirecTV On Demand fungerer og kobler seg til Internett.

Connection Kit

Du skal sette opp DirecTV On Demand på ruteren, digital mottaker og TV, er det best å bruke en tilkobling kit levert av DirecTV. Alle nødvendige materialer er gitt for å få merverdi tjeneste arbeider med Internett. Du kan koble til via Ethernet-port eller gi avkall på kablene og sette opp en trådløs tilkobling i stedet. DirecTV Cinema Connection Kit må bestilles direkte fra DirecTV (directv.com).

profesjonell installasjon

Hvis du ikke er sikker på at du kan sette opp ruteren til å jobbe med DirecTV On Demand-tjenesten, kan du melde deg på en profesjonell installasjon. Ring DirecTV kundeservice eller gå til nettsiden for å bestille en profesjonell installasjon av tilkoblingssett av en sertifisert tekniker. Å ha en tekniker kommer ut til huset ditt koster en ekstra avgift. Men før teknikeren bladene, vil han bekrefte at alt er satt opp og fungerer som det skal.

Hvordan

Hvis du bestemmer deg for å installere den forbindelse kit selv, koble nettverksruteren til DirecTV digital mottakerenheten med den medfølgende Ethernet-kabel. Slå på TV-apparatet og trykk på "Meny" -knappen på DirecTV fjernkontrollen. Velg "Parental, Favs & Setup" alternativet, og deretter gå til "System Setup" og velg "Network Setup". På den neste skjermen, markere "Connect Now" knappen og trykk på "Velg" -knappen. Den digitale mottakeren registrerer automatisk Internett. Velg "Fortsett" knappen og velg "Ferdig" for å fullføre konfigureringen av forbindelsen.

Trådløst oppsett

Alternativt kan du gå trådløse og sette opp den digitale mottakeren DirecTV å motta trådløse signalet på ruteren. Trinnene er de samme som i Slik delen, men etter å ha valgt "Connect Now" alternativet, blir du presentert med en trådløs adapter Funnet skjermen. Marker "Set Up Now" og trykk på fjernkontrollen "Velg" -knappen. Bruk opp og ned pilene for å velge SSID, eller navn på hjemmenettverket. Velg "Fortsett" fra høyre side av skjermen, og velg deretter "OK" og skriv nettverkets passord i sikkerhetsnøkkelen feltet. Velg "Fortsett" og deretter "Connect Now" og "Continue" igjen. Velg "Ferdig" for å fullføre oppsettet av trådløs tilkobling.