Road Noise i WheelwellStøy som kommer fra en hjulbrønn kan være et irritasjonsmoment, men det kan også være et tegn på en potensiell sikkerhetsrisiko. Støy bør identifiseres og korrigeres raskt for å unngå en ulykke, samt ytterligere skade og reparasjon regning.

Dekk og Felger

Dekk og hjul problemer kan skape mange lyder. Dekk bør kontrolleres for riktig lufttrykk. Dekkets mønster bør også undersøkes for slitasje, buler og gjenstander fast i dekket. Løse trim stykker kan også flagre eller ta kontakt med hjulet, forårsaker støy.

Aksel og brems komponenter

Støy fra slitte aksel og brems komponenter vil ofte tilsvare hastigheten som bilen er i bevegelse. Støy vil være høyere eller hyppigere ved høyere hastigheter. Noen av de sannsynlige kildene er bremseklosser (squealing lyder), CV ledd (popping eller klikke lyder), og hjullager (skrapelyder).

suspensjon komponenter

Sjokk og struts som er slitt eller som har blitt løst kan også lage støy i hjulbrønn. For å teste sjokk og struts, trykk ned på hvert hjørne av bilen og raskt la gå. Kjøretøyet skal bosette tilbake til sin opprinnelige posisjon uten å sprette. Hvis bilen spretter eller støy er hørt, er årsaken til støyen sannsynlig støt eller staget.