Riktig DVD Storage

Riktig DVD Storage


Nedlastbare digitale videofiler kan være veien for fremtiden, men mange filmfans liker å eie noe håndfast som en DVD. Lagring av DVDer krever god plass, og platene kan plasseres i en rekke måter. Du kan enten vise dem stolt eller holde dem ute av syne.

stativer

Hvis du er den typen film solfangeren som nyter å se dusinvis av DVD pigger som du skal velge, kan en DVD stativ være det beste lagring alternativet. DVD-spesifikke stativer er produsert i tre, aluminium, kompositt eller andre materialer, og er tilgjengelig i en rekke farger for å passe inn med sine omgivelser. Hyllene er bygget for å huse et bestemt antall DVD tilfeller. En ulempe å åpne stil racks er de samle støv, noe som betyr at regelmessig rengjøring med mikrofiberklut er påkrevd. Så lenge DVD er sikker i sin sak vil det ikke bli skadet av støv.

Esker

Dedikerte DVD oppbevaringsbokser er tilgjengelig for salg på innredning butikker. Disse boksene er bygget i mange forskjellige størrelser og farger, og la DVDer til stables inne med sine pigger vendt utover for enkel visning og tilgang. For å unngå å fylle videotitting med bokser, disse beholderne ofte hekker sammen, slik at du kan stable dem ute av syne i et skap.

Binders

Binders ta opp minst mulig plass for alle typer DVD lagring alternativet. Sider med ermer designet for DVD kan kjøpes for stor stil, tre ringpermer. Disse sidene passe fire DVDer per side, slik at brukeren kan forkaste voluminøse DVD tilfeller. Brukeren må velge om du vil beholde DVD papirinnsatsen ved å brette den og plassere den på siden lommen, holde det et annet sted i en boks for referanse eller forkaste det. For optimal beskyttelse av dine DVD-er, bruke en glidelås bindemiddel for å hindre DVDer sklir ut og blir skadet. Brukere bør være forsiktig så du ikke riper DVDer når du setter dem eller fjerne dem fra sidelommer.

skap

Mange interiørtrenden butikker selger DVD skap som passer andre møbler. Hvis brukeren har tilstrekkelig plass til å legge til en annen del av møbler til området rundt fjernsynet, kan han velge å kjøpe en DVD skap. Disse skapene har ofte dører og lagring stativer inne for sikkerhets skyld. Skap kan være å foretrekke å stativer fordi deres lukkede dører bidra til å holde støv av av DVD tilfeller.