Retninger for lagring av en Collector Car

Retninger for lagring av en Collector Car


Collector biler, som alle andre verdifulle varer, må holdes det toppform for å opprettholde sin verdi. Dette gjelder selv når bilen blir lagret for vinteren eller fordi bilen er kun drevet i kortere perioder i løpet av året. Det er flere trinn som må tas for å sikre at samleren bilen ikke blir skadet under lagring.

Bruksanvisning

1 Fyll bensintanken helt. Dette vil sikre at mindre vann blir absorbert av gassen, noe som kan føre til at gasstanken til å anløpe. En additiv, for eksempel "tørrgass" eller "Sta-bil", kan brukes til ytterligere å beskytte bilens drivstoffsystemet.

2 Fyll bilens kjølevæske tank med frostvæske. En blanding av 50 prosent frostvæske og 50 prosent vann vil fungere på de fleste fabrikater og modeller

3 Kjør bilen rundt i 10-15 minutter. Dette vil hjelpe alle av drivstoffet, inneholder ingen tilsetningsstoffer og frostvæske flytte gjennom sine respektive systemer før de blir parkert.

4 Skift motor olje og oljefilter. Gammel olje kan fylles med vann og syre som kan føre til rust for å danne inne i motoren.

5 Vask, polish og voks bilen før du legger inn i lagringsområdet. En beskyttende fugemasse kan også plasseres på noen overflater inne i bilen som kan sprekke eller bli skadet under lagring, spesielt i vintermånedene. Disse overflatene inkluderer en hvilken som helst lær, vinyl eller gummi. La bilen tørke helt før parkering.

6 Åpne bilens bagasjerommet og la det tørke helt, hvis det er noen fuktighet funnet inne i bagasjerommet. Dette vil sikre at gulv og indre skjermer inne i stammen ikke blir skadet.

7 Spray alle metall områder som kan være utsatt med glidemiddel, for eksempel "WD-40." Dette vil hemme dannelsen av rust på bilen under lagring.

8 Hekt av bilens batteri og pumpe dekkene. Blåse dekkene vil bidra til å forhindre flate flekker fra forming på dekkene.

9 Plasser et stoff bil dekke over bilen. Dette vil hindre dannelsen av rust og hindre skader fra dyr slik som mus som kommer i kontakt med bilen.

Hint

  • Ta bilen for en kjøretur en gang i måneden, hvis det er mulig. Dette vil bidra til å holde bilen i forskriftsmessig stand og hindre eventuelle skader som kan være forårsaket av å holde bilen lagret, for eksempel korrosjon eller sprukne sel.