Retninger for HP Photosmart E317 5,0 megapikslers kamera

HP Photosmart E317 er et beskjedent priset, 5 megapiksel digitalkamera som har evnen til ikke bare å ta stillbilder, men også video. Kameraet har ikke en fysisk zoom, bruker i stedet en digital zoom. Photo E317 kommer med en installasjons-CD for deg å sette opp kameraets programvare på en datamaskin, slik at du kan overføre bilder til datamaskinen, og deretter redigere dem. Kameraet kommer også med et oppladbart batteri.

Bruksanvisning

1 Skyv linsedekselet til høyre side av kameraet til du hører et klikk. Vent til den grønne "Power" lys til å lyse, noe som indikerer at kameraet er på.

2 Trykk på "Live View" knappen på baksiden av kameraet for å slå LCD-skjermen av og på. Skjermen slår seg av av seg selv etter at kameraet har sittet inaktiv i en periode. Trykk på "Live View" -knappen så et kameraikon vises i øvre høyre hjørne av kameraets skjerm.

3 Bruk LCD-skjermen til utsnittet du ønsker å fotografere, og trykk deretter på kameraets "Shutter" -knappen til du hører kameraet pip. Hvis du ønsker å slette bildet etter at du har tatt det, trykker du på venstre piltast, og deretter bruke piltastene til å markere "Dette bilde" og trykk på "OK" -knappen. Ellers vil bildet holde lagret i kameraminnet.

4 Ta opp video ved å trykke på "Live View" -knappen så et kameraikon vises i øvre høyre hjørne av kameraets skjerm. Trykk på "Video" -knappen på toppen av kameraet slik at et videokameraikon vises på skjermen, og de røde "Video" lys lyser, viser at kameraet tar opp. Trykk på "Video" -knappen igjen for å stoppe opptaket.

5 Hvis du vil vise bilder på kameraet eller installert minnekort, trykk på "Live View" -knappen til et ikon av en trekant i en boks vises i øvre høyre hjørne på kameraets skjerm. Bla gjennom bilder ved hjelp av venstre og høyre piltast. Videoer vil begynne å spille automatisk.

6 Overfør bilder til datamaskinen ved først å løfte opp USB-porten deksel på venstre side av kameraet, og deretter sette den enden av kabelen inn i porten. Sett den andre enden av kabelen inn i datamaskinens USB-port, og skyv kameraets dekselet for å utsette objektivet og slå på kameraet. Klikk på "Start Transfer" -knappen for å begynne å overføre bilder.