Retninger for en Vivatar Vivicam 5200

Retninger for en Vivatar Vivicam 5200


Bruk Vivicam 5200, produsert av Vivitar for både bilder og videoer. Denne 5,1-megapikselkameraet har en 2 1/3-tommers farge-LCD skjerm for visning av skuddet, men får det skutt er kameraets jobb, så lenge du holder den stødig og i riktig retning. Kameraet leveres med et Secure Digital-kort slot som rommer et SD-kort på opptil 8-gigabyte for bildelagring. Før du tar et bilde eller video, er det viktig å lære å bruke kameraet riktig.

Bruksanvisning

Kamera Set Up

1 Åpne batteridekselet funnet på bunnen av kameraet ved å skyve den i retning av pilen. Sett tre trippel-A batterier i sporet med den negative enden av batteriet peker opp for de to utenfor batterier og den positive siden opp for den midterste batteriet. Lukk batteridekselet.

2 Sett SD-kortet inn i sporet på venstre side av kameraet. Skyv kortet inn til det klikker.

3 Trykk på den runde knappen på toppen av kameraet for å slå den på. Kameraet som standard kameramodus.

Ta et bilde

4 Bruk LCD-skjermen for å ramme inn bildet.

5 Bruk "Up" -knappen ved siden av LCD-skjermen for å velge blitsfunksjon ønsket. Disse funksjonene vises i LCD-skjermen som et lyn med en "A" som indikerer automatisk blits, et lyn med et øye er den røde øyne-funksjonen, et lyn på sin egen rett og slett betyr at blitsen er slått på og en sirkel med en linje gjennom lyn betyr at blitsen er av.

6 Trykk på "T" i øvre høyre hjørne ved siden av LCD-skjermen for å zoome inn på motivet. Trykk på "W" for å zoome ut fra et objekt.

7 Trykk den ovale utløserknappen på toppen av kameraet for å ta bildet.

8 Trykk på ned-knappen ved siden av LCD-skjermen for å sette selvutløseren. En timer-ikon vises på LCD-skjermen. Trykk på utløserknappen for å aktivere timeren. Du vil ha 10 sekunder til å komme inn i bildet.

Videoopptak

9 Trykk på "Mode" -knappen for å slå på videofunksjonen. vises videoikonet på LCD-skjermen.

10 Trykk på utløserknappen for å starte video; for å slå av videoen trykker på utløserknappen en gang til.

11 Trykk på høyre knapp for å få opp alternativet for sletting. Flytt markeringen til "Ja" ved å trykke på venstre knapp. Velg "OK".

Laste opp bilder

12 Installer programvaren som følger med kameraet på din personlige datamaskin eller Mac følge anvisningene på skjermen.

1. 3 Koble kameraet til datamaskinen via USB-kabelen.

14 Velg "Hent bilder" -ikonet fra Vivitar programvare. Velg bildene eller videoene du vil importere til datamaskinen. Velg katalogen på datamaskinen for å motta de importerte bildene. Velg "Get Media" knappen for å starte overføringen.