Retninger for en Hello Kitty SMS Teksting Device

Retninger for en Hello Kitty SMS Teksting Device


En av de mange leker til små barn er Sanrio Hello Kitty SMS Text Messenger-enhet. Enheten introduserer barna til funksjoner som er vanlige i mobiltelefoner som de sannsynligvis vil bruke når de blir eldre. For eksempel kan enheten dem teksten med andre barn som også har enheten kun ved hjelp av infrarød teknologi i stedet for en trådløs mobiltelefon tjeneste. Foruten tekstmeldinger, kan barna lagre navn og telefonnumre i enhetens telefonboken og sette alarm enhetens og klokke, blant andre funksjoner.

Bruksanvisning

Still klokken

1 Trykk på "ON / OFF MODE" knappen for å sette enheten i klokkemodus. Trykk på "TIME SET - CE / AC."

2 Trykk på "Venstre" eller "rett" pilknappene til å legge inn data for hvert felt. Skriv inn de to-sifrede tall som representerer år, måned, dato, time og minutt. Velg "AM" eller "PM".

3 Trykk på "TIME SET - CE / AC" igjen for å lagre tidsinnstillingene du nettopp la inn.

Bruk Infrarød (Enhet-til-enhet) Chat Feature

4 Trykk på "CHAT" knappen på enheten.

5 Skriv inn mottakerens navn og meldingen du vil sende. Du kan sende en melding til en annen Hello Kitty SMS-enheten bruker. Tre bokstaver kan velges ved hjelp av hvert tall på tastaturet. For eksempel kan du velge "A", "B" eller "C" ved å trykke på "7" -knappen en, to eller tre ganger, henholdsvis.

6 Rett foran på enheten til forsiden av en annen Hello Kitty SMS-enheten, og trykk på "Send" for å sende meldingen til den andre enheten eieren. Pass på at IR-portene på forsiden av enhetene vender mot hverandre før du trykker "Send".

Tilbakestill enheten

7 Trykk på "ON / OFF" knappen.

8 Trykk på "ORGANIZER RESET" knappen på baksiden av enheten. Bruk en kulepenn eller lignende verktøy for å trykke på knappen.

9 Trykk "Enter" på enhetens tastatur når skjermen viser "RESET?". Bare bruk denne funksjonen hvis enheten ikke fungerer som det sletter alle dine lagrede data, inkludert passord, tidsplan og telefonboken.

Oppbevar Phone Book Numbers

10 Trykk på "ON / OFF MODE" -knappen, og trykk deretter på "TEL" -tasten. Vent til "NAVN?" vises på skjermen.

11 Skriv inn bokstavene i navnet på personen du ønsker å legge ved hjelp av tastaturet. Trykk "CE / AC" og deretter inn personens telefonnummer. Du kan også skrive inn personens e-postadresse ved å trykke på "CE / AC" igjen for å nå e rad.

12 Trykk "Enter" for å lagre den nye oppføringen.

Hint

  • Lær barnet ditt å ikke bruke denne enheten, eller andre elektroniske enheter, for å kommunisere med fremmede. Vet hvem barnet ditt er å chatte med til alle tider for deres beskyttelse. Selv om denne enheten er ikke en telefon, betyr det at barn å chatte i sanntid med andre mennesker.