Reparasjon Verktøy for Yamaha båtmotorer

Reparasjon Verktøy for Yamaha båtmotorer


I et forsøk på å spare tid og penger, vil noen Yamaha Båt Motor eiere foretrekker å utføre påhengs reparasjoner utenfor butikken. Selskapet har ikke motet fra denne praksisen, som tilbyr omfattende feilsøking guider for hver enkelt påhengs modell på sin hjemmeside. Yamaha selger også bestemt båt motor reparasjon verktøy for å ytterligere hjelpe eiere i denne prosessen.

Generelle Verktøy

Noen av de mange verktøy som kan være nødvendig for å riktig reparere en Yamaha båt motor omfatter generelle verktøy som en skiftenøkkel, tang og skrutrekkere. Alt for å få tilgang til visse paneler og systemer i Yamaha båtmotorer. Eiere kan også trenge mer spesifikke verktøy, avhengig av hvilke typer reparasjoner som trengs. Dette inkluderer tennplugg verktøy som en tennpluggnøkkel, en gnistgapet verktøy, og en wire tykkelse for å måle gnistgapet. Eiere kan også trenge verktøy for å reparere det elektriske systemet, inkludert reservesikringer og en batterilader. Yamaha tilbyr bare noen av disse generelle verktøy på sin hjemmeside.

Fluid Extractor Pump

Et annet nyttig verktøy som Yamaha tilbyr for sine utenbordsmotorer omfatter en væske avtrekkspumpe utformet slik at eiere å pumpe væske fra hard-to-tilgang tanker. For Yamahas påhengsmotorer, denne typen verktøy gir en enkel måte å fjerne olje fra tanken for oljeskift. I tillegg, hvis vann forurenser en motorens bensin, kunne eierne bruke denne pumpen for å tømme tanken for en refill med ren bensin. Den kan også brukes som en vannpumpe, noe som gjør det nyttig for lensevann fjerning på en båt.

skyll Kits

Yamaha tilbyr påhengsmotor flush kits for å hjelpe eiere med en rekke reparasjoner. Pakkene er spesielt designet for å koble til en standard hageslange og å tillate eiere å skylle ut eventuell sand eller salt som kan ha samlet inn i motoren. Dette kan bidra til å øke motor effektivitet og forlenge livet. I tillegg flush kit gjør at påhengsmotoren til å effektivt gå tom for vann, legge til rette for eventuelle reparasjoner eller justeringer som reparatøren må utføre mens påhengsmotoren fungerer. Yamaha tilbyr et antall sett, avhengig av den spesielle påhengsmotoren størrelse. Alt koster mindre enn $ 20.

Oljer og smøremidler

Yamaha anbefaler ofte at eierne bruker bestemte typer olje og smøremidler under reparasjonen og service Yamaha båtmotorer. Selskapet tilbyr derfor en database som inneholder de fleste av disse anbefalte væsker. Selskapet tilbyr også en rekke rengjøringsmidler, avfettingsmidler, og polerer ment for bruk med Yamaha utenbordsmotorer.