Reparasjon Verktøy for mobiltelefoner

Reparasjon Verktøy for mobiltelefoner


Mobiltelefoner er svært vanlig i dagens teknologisk avanserte verden. Dessverre så er sprakk frontplater, feil komponenter og døde batterier. Mens de fleste ville mye heller få en ny mobiltelefon enn reparere sitt gamle, kan fikse telefonen spare deg for mye tid og penger. Bortsett fra en liten bit av kunnskap, alt du trenger er noen enkle verktøy.

Skrutrekkere

En av de vanligste mobiltelefon reparere verktøy er en liten skrutrekker. Disse verktøyene er ikke de vanlige skrutrekkere som du finner i din verktøykasse i garasjen, skjønt, men spesiallagede verktøy som er ment å brukes på ekstremt små skruer funnet i en mobiltelefon. T6 er den vanligste mobiltelefon skrutrekker, og det skal fungere bra med de fleste modeller. Ideelt ved å løsne alle de små skruer med en av disse verktøyene, vil du være i stand til å fjerne frontplaten av telefonen (den delen som tar alle slag og støt fra hard bruk) og få tilgang til telefonens innvoller eller erstatte det med et nye frontplaten.

spenning Tester

Mens flere av et diagnostisk verktøy enn en faktisk reparasjon verktøyet, er en spenningstester eller voltmeter en like viktig del av en mobiltelefon reparasjonssett. Dette verktøyet, akkurat som navnet skulle tilsi, tester en krets for elektrisk spenning. Dette verktøyet kan hjelpe deg med å avgjøre om det er strøm i en mobiltelefon, og om det går hele veien gjennom kretsen. Mange av disse modellene kan også teste mobiltelefon batterier for en kostnad, som kan gjøre diagnostisere en død mobiltelefon en mye enklere oppgave. Vanligvis et dødt batteri er kilden til en død mobiltelefon.

Børster

En annen viktig del av enhver reparasjonssett for mobiltelefoner er renhold verktøy. Ofte støv eller annet kan materialet inne i en mobiltelefon casing, og det må bli børstet ut. Noen ganger det er det eneste problemet med en mobiltelefon, og ved å gi den en god rengjøring vanskelig vil bli løst. Det er vanlige hånd børster som ser ut som små, fine pensler. Disse verktøyene er spesielt utformet for delikatesse, slik at de ikke vil skade noen av mobiltelefon komponenter. I tillegg er det "luft børster", som er litt mer enn bokser med trykkluft som vil blåse en mobiltelefon ren.