Reparasjon Verktøy for blybatterier

Reparasjon Verktøy for blybatterier


Blybatterier generelt krever regelmessig vedlikehold og kan trenge sporadiske reparasjoner for å holde dem i optimal stand. Det er utmattende når du prøver å starte bilen i morgen, og ingenting skjer på grunn av et dødt batteri. Regelmessig vedlikehold innebærer å sjekke og etterfylle væskenivået i battericellene, testing spenningen, testing av batteriet for strømstyrke og testing av egenvekten av fluidet i cellene. Regelmessig treg lading av bly-syre batteri kan også være nødvendig. Hvis et batteri ikke fungerer til tross for disse forholdsreglene, er konkrete verktøy og utstyr som kreves for å reparere den.

Bruksanvisning

1 Bruk en skiftenøkkel, fjerne klemmene på endene av batterikablene som kobles til batteripolene før du begynner eventuelle reparasjoner.

2 Bruk en middels stor, flat skrutrekker til å skru og tar av dekslet på toppen av cellene i bly-syre batteri. Dette gir deg tilgang til cellene for å sjekke væskenivået i hver celle.

3 Bruke destillert vann til toppen av væsken i cellene. Hvis væskenivået synker under et kritisk nivå, kan batteriet ikke lades skikkelig, og cellene vil bli skadet. Hvis nivået er bare moderat lavt, kan du fylle opp væskenivået og lade batteriet. Hvis cellene tørke helt ut, men blyplatene i batteriet begynner å sulfat. Hvis dette skjer, vil batteriet ikke holde på ladingen og kan ikke repareres. Dette vil nødvendiggjøre kjøp av et nytt batteri.

4 Bruk et multimeter for å teste om batteriet er fulladet eller beholder en kostnad. Plasser ledningene fra multimeter på batteriklemmene for å måle spenningen. Hvis spenningen er under spenningen på batterietiketten, må du lade batteriet. Blybatterier kan bli skadet hvis de er helt utladet. Langsom lading kan reparere batteriet.

5 Bruk et batteri load-testing meter for å teste om ditt batteri er å produsere de riktige ampere. Lad batteriet hvis ampere er lave, så last-test det igjen. Dersom ampere forbli lav, vil en erstatning bly-syre batteri være nødvendig.

6 Bruke et hydrometer for å måle den spesifikke vekt i fluidet i hver battericelle. Hvis den spesifikke vekt synker under et visst nivå, inntreffer sulfatering. Dersom egenvekten er for lav, må du lade batteriet, og deretter teste den på nytt. Hvis ikke korrigert, kan for-lav spesifikk vekt ødelegge evnen av hovedplatene til å produsere volt og ampere. Dersom egenvekten er fortsatt lav følgende lading, trenger du et nytt batteri.

Hint

  • Hvis du ikke kjører bilen din ofte, bruk en bly-syre batteri lader for å sikre at du regelmessig treg kostnad bly-syre batteri for å opprettholde den i god stand.