Rekvisita og Verktøy for Auto Radiator reparasjoner

Rekvisita og Verktøy for Auto Radiator reparasjoner


Ifølge Autos.com varierer radiator reparasjon alt fra enkle segl jobber, til flush, til slange erstatning til all-out erstatning. Og fordi radiatorer er ansvarlig for overføring av energi i forbindelse med oppvarming og avkjøling, de er også et viktig element for en hvilken som helst bil. For gjør-det-selv-person, er det en rekke verktøy og forsyninger å ha for hånden når du bruker på en radiator.

Drain Pan

Dreneringssumpen er en grunnleggende, billig verktøy som trengs for omtrent hver radiator reparasjon oppgave. Dette er fordi uansett om opprettholdelsen være en radiator flush eller en slange fjerning, må radiatoren for å tømmes for sin kjølefluid. Hvis kjølemiddelvæske dreneres ned i jorden, kan dens giftstoffer til slutt når grunnvannet. Etter å ha brukt dreneringssumpen å fange væske, må det behandles som spesialavfall. Ifølge Autos.com, mange lokalsamfunn har avfallssentraler for disse formål.

Nut Driver

En mutter driver, eller skralle, er verktøy særlig nyttig når du trenger å bytte ut radiatorslanger. Ifølge nettstedet Auto Repair Hjelp, brukes verktøyet for å løsne klemmene som holder slanger festet til radiatoren. Når du søker nye slanger, bør brukerne bruke muttertrekker å stramme nye klemmer. En nøkkel til å re-innstramming en klemme med muttertrekker er ikke å stramme det for mye, så slangen kunne rive eller punktering som resultat.

Vann

Radiator spyling er et enkelt vedlikehold som gjør at bilens radiator til å vare lenger og gi bedre resultater. En av de viktigste forsyninger til å sikre en vellykket flush er vann. Ifølge Radiator.com, etter at radiatoren er tappet for kjølevæske, den enkleste måten å skylle ut et system er ved hjelp av en hageslange eller flere bøtter med vann for å kjøre vann gjennom systemet før vannet renner helt klart. Dette sikrer at all kjølevæsken og andre oppbygging fjernes fra radiatoren.