Regler for Riding en moped i Michigan

Regler for Riding en moped i Michigan


Mopeder er økonomiske biler på grunn av sin høye drivstoff-effektivitet og lave kostnader. Mens noen statlige lover er vage med hensyn til mopeder, har Michigan svært spesifikke regler for kjøring mopeder på offentlig vei. Lovene er rettet mot å beskytte mopedister, samt andre biler på veien.

Definisjon

Ifølge Michigan lov, er en moped en type motorsykkel som har en 50 cc eller mindre sylindervolum, to brems eller mindre hestekrefter og er ute av stand til å nå 30 mph. Kjøretøyet må være to eller tre hjul og krever giring.

Tillatelse

Enhver lisensiert driver kan drive en moped i Michigan, men de uten en vanlig førerkort kan få en moped lisens fra utenriksminister kontor. Moped lisenser krever at en person være over 15 år gammel og ikke har en suspendert, nektet eller tilbakekalt førerkort. En road ferdighetstest er ikke nødvendig for en moped lisens, men søkere må passere en visjon, trafikkskilt og kunnskap test. Personer under 18 år må ha programmer signert av en forelder eller verge. Moped Lisenser må overga seg ved mottak av en vanlig førerkort.

Registrering og Forsikring

Mopeder er pålagt å registrere seg på utenriksminister kontor. Registrering er gyldig i tre år. Dekaler må festes til den bakre delen av mopeder i en åpenbar plass. Mopeder er ikke klassifisert som motorkjøretøy, slik at de er fritatt fra Michigan forsikringskravet.

Road Rules

En moped kan kjøres på Michigan offentlige veier hvis en driver overholder visse mopedspesifikke regler. Dette sørger for sikkerheten til fører og andre kjøretøy på veien. Av denne grunn er mopeder ikke tillatt på motorveier eller mellom baner av trafikk. Mopedister må bo nær fortauskanten så ofte som mulig når du er på veien og holde begge hendene på styret til enhver tid. Alle moped førere under 19 må bruke hjelm under kjøring på offentlig vei. Passasjerer, andre enn sjåføren, er ikke tillatt.