Racing Helmet Safety

Racing Helmet Safety


Enten du er en profesjonell eller en amatør, racing hjelmer gi sofistikert, vitenskapelig utledet nivåer av hodet beskyttelse og sikkerhet for syklistene. Dette gjelder for alle deltakere i noen form for racing.

Funksjon

Racing hjelmer absorberer slagene når en racer er i en krasj. Det ytre skallet av hjelmen kan sprekke å spre denne effekten, men det er støtabsorberende skum på innsiden som gjør mesteparten av arbeidet. Visir på full-face hjelmer beskytte en racer øyne fra rusk, og i tilfelle av åpen-hjulet auto eller motorsykkel racing, fra vind.

Standarder

Som i 2010, fem racing hjelm standarder regulerer hjelmer som selges i USA og Europa. Alle hjelmer som selges i USA må oppfylle Department of Transportation (DOT) standarder, men kan også møte andre kriterier, herunder strenge Snell M2010 standard. I Europa (inkludert Storbritannia), de ECE 22-05 standardfunksjoner lik det i DOT, mens SHARP og ACU fem stjerner systemer er bare anerkjent i Storbritannia

betraktninger

Mens racing hjelmer kan oppfylle Snell standarder, er de ikke pålagt å gjøre det etter loven. På grunn av ulike testprosedyrer og krav, en racing hjelm som oppfyller en standard, oppfyller kanskje ikke andre. Dette er ikke nødvendigvis et tegn på dårligere kvalitet, og du bør studere disse standardene for å lære hva som blir testet, og hvordan sikkerheten blir ivaretatt av disse hjelmer.