Prosjekter Bruke GSM

Prosjekter Bruke GSM


Global System for Mobile Communications, eller GSM, er det vanligste valget for mobiltelefoni enheter eller satellitt-telefoner i verden. Mer enn 1,5 milliarder mennesker bruker GSM rundt om i verden. Enheten er en fordel for forbrukere som kan streife og bytte nettverksleverandører uten å erstatte sine telefoner. Telefon selskaper tjener på å være i stand til å kjøpe utstyr fra GSM-leverandører. Ulike prosjekter er oppnådd ved hjelp av denne enheten, for eksempel å finne bilen eller overvåking av elektronikk og hjertefrekvens.

GSM-basert Vehicle Tracking

Dette prosjektet har et system utviklet for å lokalisere bilen og sende den nøyaktige plasseringen til telefonen. Det samme prosjekt kan koble til bilens alarmsystem og varsle deg hvis det er i drift. En Global Positioning System, eller GPS, og microcontoller også er brukt i dette prosjektet, og de er generelt tilgjengelig med GSM-produkter. GPS sporer bilens plassering fra en satellitt. Mikrokontrolleren behandler deretter informasjonen og sender den til brukerens GSM modem. Mekanismen er nyttig hvis du ikke husker hvor du har parkert eller hvis noen har stjålet bilen. Noen foreldre som låner bilen sin til sine barn bruke enheten til å spore hvor barna går.

GSM-baserte enhet Monitoring and Control System

Denne GSM prosjekt eksternt overvåker og styrer ulike elektroniske enheter, både analog og digital. En microcontoller reléer informasjonen til brukerens telefon. Mange elektronikken kan kontrolleres ved å sende formaterte meldinger til microcontoller, noe som letter kommunikasjonen mellom telefonen og kontrollsystemet. Hvis noen enheter slås av eller slå på, vil mikrokontrolleren sende informasjon til brukeren. I stedet for å bruke en telefon, er en GSM-modem et alternativ. En digital og analog sensor også er nødvendig for dette prosjektet.

GSM-Basert trådløs Heart Beat Monitor

Dette prosjektet måler en persons hjerteslag og sender kursen til et bestemt sted, for eksempel et sykehus. GSM-baserte hjerte monitor og skjermen er en erstatning for stetoskop, som anses å være mindre effektiv. Enheten har en sensor som bruker kraftige, light-emitting diodes, eller lysdioder, og lette avhengige motstander, eller LDRs, grensesnitt med et GSM-modul for å overføre hjertefrekvensen signal. Kretsen, dannet av lysdioder og LDRs, registrerer pulsen, som deretter beregner det inn en hjertefrekvens og sender meldingen til mottakeren. Prosjektet kan programmeres til å sende meldingen i intervaller eller når etterspør. En hjerteslag sensor er også nødvendig for dette prosjektet.