Programmering Instruksjoner for Keyless Entry-fjernkontroller

Programmering Instruksjoner for Keyless Entry-fjernkontroller


Når du mister nøkkelløse fjernkontroll og kjøpe en ny en, må du programmere den til din bil. Du kan også ha å omprogrammere fjernkontrollen hvis det er blitt tilbakestilt av forstyrrelser fra en elektronisk enhet, for eksempel en bomstasjon signal eller annet elektronisk signal. Ikke få panikk, det er relativt enkelt for deg å programmere enheten, forutsatt at du eier en bil som har en selvprogrammeringssystem. Hvis ikke, må du ha den programmerte med forhandleren eller en kvalifisert automotive låsesmed. Uansett, er du ikke langt fra en løsning.

Bruksanvisning

1 Sjekk batteriene på fjernkontrollen. Hvis signalet har sluttet å virke, kan det være tid for et nytt sett. Du kan kjøpe dem på en auto deler forhandler, elektronikkbutikk samt de fleste stoff og kjøpesentre. Kjøp en klokke batteriet, for eksempel et CR 2025, fjern dekselet på fjern og utveksle batterier. Teste fjernkontrollen for å se om dette løser problemet.

2 Rådfør deg med brukerhåndboken som vil ha prosedyren for programmering både bilens nøkkelfri adgang fjernkontroll og eventuelle ekstra kodede tastene du trenger å programmere også. Programmering eksterne oppføringer og nøkler varierer fra merke til merke, så hvis du ikke kan finne instruksjoner i brukerhåndboken, kan du ringe forhandleren og be, eller ta kontakt med en online database som Program din Remote.com.

3 Skriv inn din bil og følger programmerings retninger. De fleste involverer å sette nøkkelen i tenningen og vri den til "On" posisjon og tilbake igjen på et bestemt tidspunkt relatert sekvens for å sette opp programmeringsmodus. Når du er i denne modusen, må du trykke på knappene på keyless fjernkontrollen og vente på bilen for å signalisere at den er programmert med en dørklokke.

Hint

  • En automotive låsesmed er vanligvis mer kunnskap om fjernkontroller enn forhandleren, og kan ta mindre betalt.
  • Bruk en anbefalt låsesmed som tilhører en profesjonell organisasjon som Associated Låsesmeder of America. Better Business Bureau advarer forbrukerne mot tilfeldig velge en oppføring i telefon uten først å forske på virksomheten.