Programmering Instruksjoner for en Motorola C139 Net10 Phone

Motorola C139 med Motorola er ansett som en pay-as-you-go telefon. Det betyr at det er ingen telefon servicepakke i forbindelse med telefonen. Du må kjøpe minutter for å ringe. Akkurat som alle andre mobiltelefon, kan du programmere den til å passe dine behov. Dette inkluderer lagring av telefonnumre, ved hjelp av kalenderfunksjonen og tildele ringetoner for ulike funksjoner (innkommende anrop, talepost og varsler). Motorola C139 telefonen kommer også med en innebygd kalender som lar deg lagre viktige datoer, inkludert kommende avtaler og møter.

Bruksanvisning

program Telefonbok

1 Skriv inn telefonnummeret til personen du ønsker å lagre ved hjelp av telefonens tastatur. Hvis det er lang avstand, må du huske å ta med retningsnummeret. Du trenger ikke å ta med tallet "1" før inn retningsnummeret.

2 Klikk på høyre tasten for å lagre telefonnummeret. Skjermen skal lagre "Store" like over tasten.

3 Skriv inn personens navn ved hjelp av tastaturet. Uansett hva du skriver om navnet blir lagret i adresseboken. Klikk "OK" når du er ferdig. Du kan lagre opptil 100 forskjellige telefonnumre i telefonen.

bruk Avtalebok

4 Trykk på "Meny" -knappen i midten av tastaturet.

5 Velg "Datebook" og velg deretter den datoen du ønsker å programmere en hendelse. Du kan bruke tastene opp og ned rundt "Meny" -knappen for å navigere deg gjennom kalenderen.

6 Velg "Ny oppføring".

7 Angi starttid for hendelsen, og deretter gi hendelsen et navn ved hjelp av tastaturet. For eksempel, hvis du har en avtale for å se tannlegen, kan det være lurt å tittel hendelsen som «tannlegetime."

program Ringer

8 Trykk på "Meny" -knappen i midten av telefonens tastatur.

9 Velg "Profiler" og deretter "Alert".

10 Velg enten "Høyt", "Soft", "Vibrering", "Vibrering deretter Ring" eller "Silent" fra menyen. Klikk på "OK" -knappen.

11 Velg hva slags ringetone du ønsker å programmere dette for. For eksempel, hvis du vil at telefonen skal ringe høyt når det er en samtale, velger du "telefonsamtale." Hvis du vil at telefonen skal vibrere når det er en melding, velger du "Message". Telefonen vil automatisk lagre dine preferanser i telefonens minne.