Program Instruksjoner for Motorola Cell Phones

Motorola produserer noen av de mest populære mobiltelefoner på markedet. Med morsomme funksjoner og enkle instruksjoner programmering, Motorola mobiltelefoner er ideelle for både nye og veteran celle brukere.

programmering

Du kan få tilgang til Motorola telefonens innstillingsmuligheter ved å trykke på "Meny" -knappen på telefonen og velge "Innstillinger". De fire retninger navigeringstasten kan brukes til å bla gjennom menyalternativene. Velg merkede alternativer med "Select" -knappen. Fra Innstillinger-menyen kan du stille inn ringetone, tid, dato, lysstyrke, skjermsparer og bakgrunns innstillinger.

Batteri

Batterilevetiden på Motorola mobiltelefoner variea avhengig av nettverket, signalstyrke, telefon tilbehør, temperaturer og funksjoner. For å gjøre ditt batteri funksjon på sitt beste, holde den ut av ekstreme temperaturer, vann og ild. Hvis telefonen batteri kommer i kontakt med fuktighet, fjern batteriet fra telefonen og tørk den med en myk klut før du bytter. Motorola mobiltelefon brukere kan forlenge levetiden til batteriene ved å programmere telefonen baklyset å slå raskere, slå på telefonens "Battery Lagre" funksjonen og slå av Bluetooth når du ikke bruker.

Stell og vedlikehold

Riktig stell og vedlikehold vil bidra til å holde Motorola mobiltelefon fungerer på sitt beste. Hold Motorola mobiltelefon fri for overflødig støv eller skitt, av ekstreme temperaturer og unna fuktighet. Hvis du trenger å rengjøre telefonen, tørk den med en myk, tørr klut. Hvis telefonen er utsatt for fuktighet, ta ut batteriet og tørke både telefonen og batteriet før du setter dem. Aldri sette telefonen i en mikrobølgeovn for å tørke den ut.