Profesjonelle Auto Mechanics diagnoseverktøy

Profesjonelle Auto Mechanics diagnoseverktøy


Når en bil viser en varsellampe eller utvikler en uvanlig støy, bruker en mekaniker profesjonelle bilmekanikere diagnostiske verktøy for å finne problemer. Tre ulike typer av slike profesjonelle verktøyene er tilgjengelige: informasjonsverktøy, skanneverktøy og andre håndholdte verktøy.

Informasjon Tools

Dagens biler har et diagnosesystem kalt On-Board Diagnostics II eller OBD II, som holder styr på arbeidet i motorsystemer og overføring. Når dette systemet genererer en diagnostisk problemkode eller DTC, kan mekanikeren slå opp koden definisjon fra produsenten av bilen, eller kan finne det på bestemte nettsteder på nettet. En annen informasjonsverktøy er den diagnostiske flytskjema, som gir mekanikeren en trinn-for-trinn veiledning for å teste saker vanskelige å diagnostisere. Diagnostiske flytdiagrammer gi informasjon mekaniker må finne problemet ved å eliminere hva som fungerer. Factory tjeneste bulle kan også være nyttig for mekaniker i pinpointing problemer i et kjøretøy. De identifiserer potensielle sikkerhetsrisikoer og gi nødvendig informasjon for å løse dem. Slike bulletiner gjøre mekaniker oppmerksom på fabrikasjonsfeil og del feil og kan finne vanskelige å reparere problemer for enkelte biler.

skanne~~POS=TRUNC

Alle nyere biler har en spesiell plugg for On Board Diagnostics II, eller OBD-II under dashbordet, hvor mekanikeren kan grensesnitt med bilen for å sjekke utslipp og andre kritiske bil systemer. Problemer kode lesere er skannere som grensesnitt med OBD-II plugg og lese produsentens feilkoder. Disse leserne er ofte innstilt for spesifikke merker fra biler og lastebiler. Noen av dem kommer med programvare. Etter skanning problemet, plugger skanner til en datamaskin for å la mekaniker vet nøyaktig hva problemet er, er en mulig årsak, reparasjonsinstruksjoner og omtrentlig kostnad. Andre diagnostiske skanning verktøy sjekke utslippsproblemer bare, eller fokusere spesielt på bremsen fungerer. Noen er tilgjengelig med skriverfunksjoner.

Andre diagnoseverktøy

Vanlige profesjonelle bilmekanikere verktøy inkluderer vakuum test kits som tester vakuum motoren genererer når den kjører og tidfeste noen blokkering eller brudd i vakuum linje. Et vakuum test kit kommer også med et bremsesystem blø vedlegg, som kan vise om bremsevæske må etterfylles. Drivstoff trykkmålere hjelpe mekanikeren finner noen problemer med trykket i bensininnsprøytning. En enkel test lys er også et nyttig diagnostisk verktøy, siden det kan vise noen problemer i en bilens elektriske kretser. Disse lysene er utmerket for testing av ledninger, sikringer og for kontroll av overflateladningen av en bilens batterier. For PC-relaterte kretser, vil imidlertid en mekaniker bruke et voltmeter eller multi-meter. En IR eller infrarødt meter bruker en infrarød stråle for å sjekke temperaturen og kan vise motor sylinder misfires, kjølesystemet og luftkondisjoneringsproblemer og arbeider også for å vise eksosanlegg og varme feil. En annen diagnostisk verktøy er en luft manometer for å sjekke lufttrykket i dekkene.