Problemer med Samsung TX-R2764

Som med alle TV, kan det oppstå problemer med TX-R2764. TX-R2764 er en flatskjerm-TV som Samsung lansert i 2005. Til tross for å ha en flat skjerm, gjør TX-R2764 ikke har en flatskjerm-design. Det er klumpete, med dimensjoner på 30 inches x 20,4 tommer x 23,6 tommer. Den veier inn på 104,7 lbs, tyngre enn flat-TV. Mens tykkelse og tyngde av TX-R2764 er problemer som ikke vil gå bort, er det flere problemer som kan komme opp i tillegg.

bilde Problemer

Hvis fargene at Samsung TX-R2764 skjerm synes off, anbefaler TV-manualen at du justerer bildeinnstillingene. Velg "Meny" og deretter "Bilde", og velg "Custom" med TV-ens fjernkontroll. The Custom skjermbildet kan du øke og redusere verdiene av TV 'kontrast, lysstyrke, skarphet, farge og fargetone. Hvis TX-R2764 bilde ruller vertikalt eller på annen måte er dårlig, justerer retningen på TV-antenne og sørge for at alle de kablede forbindelser mellom TV-en og andre enheter er sikre. Hvis bildekvaliteten er dårlig når du bruker en videospiller, kan du prøve å justere videospillerens sporing.

lydproblemer

Dårlig lydkvalitet kan være et resultat av dårlig antenne mottak. For å bøte på dårlig lydkvalitet, justere retningen på Samsung TX-R2764 antenne. Alternativt kan kringkasteren av en bestemt kanal være kilden til lyden problemet. For å sjekke om dette er tilfelle, bytte til en annen kanal og se om problemet vedvarer. Hvis TX-R2764 ikke produserer noen lyd, men bildet er fortsatt kommer gjennom, slår TV-volumet opp og sørge for at innstillingen "Mute" er av.

Bilde og lyd problemer

Hvis Samsung TX-R2764 ikke produserer lyd eller bilde, kan dette være feil av kringkasteren. Bytt til en annen kanal og se om problemet vedvarer. Mangel på bilde og lyd, kan også være et resultat av å ha TX-R2764 i Video visningsmodus. For å sette TX-R2764 i TV-modus, trykk på fjernkontrollens "TV / Video" -knappen. Hvis problemene vedvarer, må du kontrollere at TV-antennen er godt festet, og at TV-en er koblet til.

Makt og driftsproblemer

For en Samsung TX-R2764 som ikke vil slå seg på, sjekk at TV-en er koblet til og at stikkontakten fungerer. Hvis du prøver å slå på TX-R2764 med sin fjernkontroll, sørge for at fjernkontrollen inneholder ladede batterier, og at pluss og minus endene på batteriene er riktig justert. Hvis TX-R2764 opplever ujevn drift, anbefaler TV bruksanvisningen at du kobler TV-en, la den være frakoblet i 30 sekunder, og koble den til og prøv igjen.