Problemer med Samsung Rogue Phone

Problemer med Samsung Rogue Phone


Samsung Rogue mobiltelefon har en berøringsskjerm med en full side-lysbilde, QWERTY-tastatur. Den leveres med Bluetooth, en MP3-spiller, GPS, og en 3-megapiksel kamera. Denne telefonen er middels vekt på ca 4,90 oz. Problemer med Samsung Rogue inkluderer telefon frysing og problemer med berøringsskjermen.

tilfeldig fryser

Samsung Rogue låser seg tilfeldig. Dette skjer mens du prøver å bruke Internett, mens tekstil, under en telefonsamtale, og selv mens låse telefonen. Når telefonen låser seg er det helt ubrukelig. Den eneste måten å løse dette på er å ta batteriet ut av telefonen og deretter starte den på nytt.

Vibrerende Under samtaler

Tilfeldig, mens på en telefonsamtale, vil Samsung Rogue starte å vibrere. Årsaken til dette er ikke kjent, og kan gjøre kommunikasjonen på telefonen meget vanskelig. Når vibrerende skjer, telefonen fryser også opp, og du må ta batteriet ut av telefonen og starte den på nytt.

skjerm~~POS=TRUNC Splits

Mens du bruker telefonen, skyve åpen tastaturet for teksting, eller mens du låse skjermen på telefonen, vil skjermen delt, noe som gjør det svært vanskelig å bruke. Skjermen kan også dele vertikalt slik at den legger seg rundt på skjermen og er noe bakover. Disse problemene kan være midlertidig løst ved å ta ut batteriet og restarte telefonen.

Screen Stopper Working

Touch-skjermer kan miste sin følsomhet og må kalibreres med jevne mellomrom, men Samsung Rogue skjerm har forskjellige problemer av sine egne. Fargene på skjermen blande sammen slik at skjermen blir svart, grå eller gul. Når dette skjer, selv tar ut batteriet og starte på nytt er i stand til å løse problemet, og det er på tide å erstatte telefonen.