Problemer med Samsung LN46A950

Problemer med Samsung LN46A950


Den LN46A950 TV er en god full HD alternativ for de fleste underholdning sentre: den har massevis av tilkoblinger og tilpasningsmuligheter, samt en kvalitet LCD display. Hvis du kjører inn i noen problemer med denne TV-en, bør du se på informasjon om noen av de mer vanlige problemer og løsninger for å se om du kan løse problemet og komme tilbake å nyte din TV.

bilde Problemer

Hvis bildet er forvrengt eller hvis noe bilde vises i det hele tatt, kan problemet være med kablene til TV-en eller andre enheter, inkludert en spillkonsoll eller Blu-ray-spiller. Sørg for at alle kablene er koblet riktig; eventuelle løse kabler eller frakoblet kabler kan føre til betydelige problemer med bildet. Hvis du ser på et TV-program og se et problem med bildet, prøv å bytte kanal. Hvis bildet fra en annen kanal ser riktig ut, kan problemet være med kringkastingsstasjonen og ikke TV-en din. Du har også noen fine tuning alternativer tilgjengelig hvis du trenger å korrigere den generelle lysstyrken eller fargen på bildet. Trykk på fjernkontrollens "Meny" -knappen og velg "Picture" alternativet; velg deretter "Backlight", "Kontrast" eller "Lysstyrke" for å justere den generelle belysningen av bildet, eller velg "Farge" eller "Tint" for å justere bildets farge.

lydproblemer

Hvis noen av kablene er løse eller frakoblet, kan lyden bli forvrengt eller du kan ikke høre noe i det hele tatt, så en av de første sjekkene skal være TV-tilkoblinger. Kontroller at alle kablene er riktig koblet til TV-en og inn i de andre komponentene i underholdningssenter. I noen tilfeller er en lyd problem så enkelt som volumjustering: Prøv å trykke "mute" knappen og volumknappene til å justere lyden og se om du kan høre lyden skikkelig. TVen har også en innebygd lyd test som du kan kjøre, og noen ganger testen kan rette små lydproblemer. Trykk og hold inne knappen på fjernkontrollen med et minustegn på den i minst fem sekunder; Dette er knappen like til venstre for den "0" -knappen. Trykker du på denne vil vise "Selv diagnostisk test" alternativer. Deretter velger du "Sound Test" og følg instruksjonene på skjermen.

strøm~~POS=TRUNC

Hvis TV-apparatet ikke reagerer når du prøver å slå den på med fjernkontrollen, prøve å bruke knappen på selve enheten. Det virkelige problemet kan være med fjernkontrollen og ikke makten. Hvis TV-apparatet fremdeles ikke slås på, må du kontrollere den elektriske ledningen er plugget inn i stikkontakten og ordentlig koblet til TV; ledningen er avtakbar, så sørg for at den er koblet til TV-en. Hvis enheten fremdeles ikke reagerer, plugge noe annet inn i uttaket, for eksempel en lampe, så se om det har effekt i det hele tatt. Du må kanskje sjekke breaker eller har en elektriker vurdere problemet hvis det ikke er strøm til stikkontakten.

andre problemer

Du kan løse noen mindre feil ved ganske enkelt å trekke ut i minst 30 sekunder for å utføre en mindre reset. Hvis du har prøvd dette og alle andre feilsøkingsalternativ, må du kanskje gjøre en fabrikktilbakestilling, som går tilbake til TVen tilbake til de opprinnelige innstillingene og sletter alle dine konfigurasjoner. For å gjøre en reset fabrikk, trykk og hold fjernkontrollens "exit" -knappen til du ser "Stiller alle innstillinger til standardverdier» på TV. Hvis problemet vedvarer etter at du har prøvd alle feilsøkingsprosedyren, kan du alltid kontakte Samsung Customer Care Center på 800-726-7864.