Problemer med Samsung LN22B460

Samsung LN22B460 er en 22-tommers LCD-TV som gir deg en rekke funksjoner i en smallish ramme. TV har en 60 hertz oppdateringsfrekvens, en 15 000-til-1 kontrastforhold for en mer tydelig display, og HDMI, komponent og kompositt-innganger. Arbeid gjennom problemer med TV på egen hånd før du sender enheten til produsenten for reparasjon eller søker annen profesjonell hjelp.

lydproblemer

Skru opp volumet på kildeenheten hvis du har slått på volumet helt opp på Samsung LN22B460 TV, og det er ikke så høyt som du føler det bør være; hvis den eksterne enheten har volumkontroller, de volumkontroller diktere basen volumet som kan spilles gjennom TV-høyttalerne. Sjekk lydkontakter kobler en ekstern enhet til Samsung LN22B460 TV for å være sikker på lydkontaktene gjør en solid forbindelse. Hvis kontaktene ikke gjør en solid tilkobling, kan lyden kuttet inn og ut, være lav eller ikke spille i det hele tatt. Endre kanaler eller sette inn en annen DVD for å kontrollere at problemet er med TV og ikke lydkilden.

bilde Problemer

Sjekk at komponentvideokablene er koblet til de fargekodede kontakter på TV. Hvis komponentvideokablene er koblet til feil fargekodet inngang, vises objektene på skjermen misfarget. Hvis den vanlige definisjonen bildet du trekker inn over luften er uklar eller hvis HD-bilde du trekker inn over luften kutte ut, flytte antennen som er koblet til TV for å trekke i et bedre signal. Kontroller at antennen er ikke i nærheten av elektriske apparater eller peker i retning av store hindringer utenfor, slik som vanntårn, trær eller bygninger; disse objektene kan blokkere antennen fra å trekke i en kvalitet signal.

Tilkoblet PC Problemer

Juster oppløsningen på en tilkoblet PC hvis du får meldingen "Not Supported Mode" etter tilkobling av PC, fordi noen vedtak ikke kan vises på TV-en. Dessuten vil displayet forbundet med noen PCer vises når koblet til, men vil ikke være sentrert. Endre Horisontal-posisjon og vertikal-posisjon i Screen delen av bildemenyen på TV å justere bildet slik at det blir mer sentrert på skjermen. Hvis PC-bilde vibrerer når den er koblet til Samsung LN22B460 TV, justere noen av PC-ens andre innstillinger. Prøv å endre den horisontale frekvensen til mellom 30 og 60 kilohertz, den vertikale frekvensen til mellom 60 og 75 hertz og oppdateringsfrekvensen til 60 hertz.

andre problemer

Koble Samsung LN22B460 TV strømkabel og la kabelen koblet i minst 30 sekunder hvis TV vises ustabil. Ustabil aktivitet fra Samsung LN22B460 inkluderer å slå seg av og på, justere sitt eget volum eller annen merkelig oppførsel. Slå av teksting hvis det er en svart boks som vises på skjermen, men ingen tekst vises i den. Hvis programmet du ser på ikke har teksting, vil ingen tekst bli vist, men boksen vil fortsatt vises.