Problemer med Samsung LE37M8

Problemer med Samsung LE37M8


Den LE37M8 TV er et godt valg for mange mennesker, og tilbyr en full 1080p HD-skjerm og en grunnleggende sett av forbindelser og tilpasningsmuligheter. Selv om denne TVen normalt fungerer godt, kan du etter hvert oppleve problemer med det som holder deg fra fullt nyter ditt underholdningssenter. Ofte TV-problemer er ganske små og krever bare et par minutter å korrigere.

bilde Problemer

Løse eller frakoblet ledninger til TV-apparatet kan føre til problemer med bildet. Hvis bildet er forvrengt eller hvis det er ikke noe bilde i det hele tatt, bør du sørge for at alle kabler er koblet til TV-en og inn i andre enheter som DVD-spillere eller spillkonsoller. Eventuelle problemer med bildets farge eller letthet er ofte korrigeres gjennom TV-ens egen meny, som du når ved å trykke på fjernkontrollens "Meny" -knappen og velge "Bilde" alternativet, hvor justeringer som "Lysstyrke", "Tint" og "Farge " er tilgjengelig.

lydproblemer

Lydproblemer kan komme av løse eller frakoblede ledninger, så hvis lyden er forvrengt eller fraværende, bør en av de første sjekkene være ledningene til TV og andre enheter i underholdningssenter, for eksempel en kabelboks eller Blu-ray-spiller. Hvis du ikke hører noen lyd i det hele tatt, kan TV-en muting egne høyttalere. Du kan se at innstillingen ved å trykke på fjernkontrollens "Meny" -knappen, velge "Sound" og deretter se på "Internal Mute" alternativet.

strøm~~POS=TRUNC

Hvis TV-apparatet ikke klarer å slå på, bør du først sørge for at problemet er med enheten ved å trykke på TV-knappen. Hvis du bruker fjernkontrollen for å slå på TV-en, kan problemet være at batteriene er døde. Hvis TV-apparatet fortsatt ikke fungerer, kan problemet være med strømledningen. Ledningen kan løsne fra TV, så sørg for at den er riktig koblet til TV-en og koblet til stikkontakten. Hvis du ser noen skade på ledningen, bør du koble TV og erstatte ledningen før du bruker TV igjen.

fjern~~POS=TRUNC

Det vanligste problemet med en fjernkontroll er batteriene. Hvis, så hvis fjernkontrollen ikke fungerer bør du sørge for at batteriene er satt inn riktig. Hvis de er, må du kanskje skifte batterier og deretter trykker og holder fjernkontrollen "reset" knappen i tre sekunder. Et annet vanlig problem er hindringer mellom fjernkontrollen og TV-ens fjernkontroll sensor, som er i nederste høyre hjørne av skjermen. Hvis noe er mellom fjernkontrollen og denne sensoren, vil TV-en ikke mottar fjernkontrollens signaler.

andre problemer

Noen ganger alvorlige problemer med TV krever en fabrikktilbakestilling, som går tilbake til TV-en til de opprinnelige fabrikkinnstillingene. Dette vil slette alle dine konfigurasjoner, som kanal programmering og bildejustering. Finn denne funksjonen ved å trykke på fjernkontrollens "D.Menu" -knappen og velge "Setup" og deretter "System" og deretter "Reset". Du må gå inn i TV PIN-kode, som er "0000" med mindre du har endret den. Hvis TV ikke fungerer etter at du har brukt alle feilsøkingsalternativer og tilbakestille det, ta kontakt med Samsung for ytterligere hjelp.