Problemer med Samsung Blackjack II

Samsung Blackjack II er en smarttelefon som kjører på Windows Mobile 6 operativsystem. Mange vurderinger av telefonen har sammenlignet det med visse modeller av Blackberry fra Research in Motion, som Blackjack og Blackberry dele lignende navn, lignende funksjoner og til og med lignende design. I USA Blackjack II er eksklusiv for AT & T-nettverket. Mens Blackjack har mottatt strålende kritikker fra nettsteder som c | net, kan enheten får problemer over tid. Å vite hva disse problemene er og hvordan du løser dem kan spare tid, penger og stress.

søknader Minimering

En vanlig klage fra mange nye Blackjack II brukere er at mange vinduer og programmer vil minimere etter omtrent 10 sekunder på telefonen inaktivitet. Dette er ikke en faktisk "problemet", og kan lett ordnes ved å gå til Blackjack II Innstillinger-menyen. Derfra gjør veien til skjermen, etterfulgt av "Home Screen". Der du ser "Time Out", slå om alternativ fra "Ti Seconds" til "Aldri", og du vil ikke lenger ha dette problemet.

Phantom Tekstmeldinger

Noen ganger din Blackjack II vil informere deg om at du har en ny, ulest tekstmelding. Men når du går for å se på tekstmeldingene du oppdager at du ikke har noen nye meldinger. Dette er uformelt kjent som "fantom teksten" feil, og det er bare én måte å bøte på dette problemet: tilbakestille Blackjack II. Men fordi dette problemet utgjør ingen reell fare for funksjonaliteten i telefonen, og fungerer som bare en liten irritasjon, kan du ikke føler det nødvendig å tilbakestille Blackjack II og miste alle dine lagrede datafiler bare for å fjerne en "1" fra tekstmeldingen boksen.

Ingen lyd

En av de mest utbredte problemer med Blackjack II er en toveis tap av lyd på telefonen, noe som betyr at verken mottakeren eller mikrofonen fungerer. Dette er ikke en feil på telefonen hardware, men av visse telefonens programvare som kraner inn i MMS evner på mobiltelefonen. Når denne tjenesten ikke klarer å starte opp skikkelig, kutter den av all lyd på telefonen, noe som tvinger brukeren til å restarte telefonen sin - noen ganger flere ganger før den aktuelle programvaren støvler riktig. Heldigvis er det en løsning på dette problemet er tilgjengelig for gratis nedlasting over Internett (se referanser).

"Emergency Services Only" Feil

Som Blackjack II tjener mer "kjørelengde" fra vanlig bruk, vil komponentene på enheten får mer slitasje og begynner å svikte bare litt. Et problem med eldre modeller av Blackjack II er et tap av Servicefeil som gir deg "Emergency Services Only" feilmelding. I hovedsak har Blackjack II mistet forbindelsen til din mobiltelefon tjenesten og om det fungerer som det ville gjort hvis det ikke har et SIM-kort settes inn. I realiteten problemet er at SIM-kortet har blitt løs i sin casing. Slå av din Blackjack II, fjerne batteriet og trykke ned på SIM-kortspor med litt kraft med tommelen vil sikre at SIM-kortet er i sporet, og forbindelsen er god.

Slow Computing og Drifts

Fordi Samsung Blackjack II opererer på Windows Mobile-plattformen, vil telefonen til slutt bli treg etter en stund. Effektene kan ikke være merkbar umiddelbart når du ringer eller bla gjennom grunnleggende programmer, men når texting eller kjører minne-tunge programmer du finner alvorlig nedgang. Dette problemet kan løses ved å gjøre to ting: 1.) Slett gamle tekstmeldinger som tar opp verdifull plass på telefonen. 2.) Telefonen har bare så mye RAM (Random Access Memory) for OS og programmer for å trykke inn. Ved ganske enkelt å vri på Blackjack II av fra tid til annen, kan du holde Blackjack II kjører fin og glatt.