Problemer med Kodak digitalkamera

Kodak digitale kameraer kommer i mange forskjellige modeller og med ulike funksjoner for ulike nivåer av brukere. De er flotte for å skyte bilder og korte videoer. På grunn av tung bruk, har de kjørt inn sporadiske makt, linse, vise og hukommelsesproblemer som avskrekke ytelse. For å løse disse problemene er det viktig å forstå hvordan de kommer om.

strøm~~POS=TRUNC

Feilsøking strømproblemer på Kodak digitale kameraer bør alltid begynne med batteriene. Kontroller at batteriene er fulladet. Det er også lurt å bruke riktig format av batterier. Kodak anbefaler vanligvis bruker Ni-MH oppladbare batterier for sine digitale kameraer fordi de ikke bare kompatibel med kameraene, men også vare lenger. Hvis batteriene fungerer som de skal, sjekke "Auto-stenge" innstillinger hvis kameraet er slått av plutselig.

Lens Problemer

En linse som ikke uttrekning eller tilbaketrekning kan enten være forbundet med lave batterier, eller i noen tilfeller klebrig væske fanget på åpningene. Rengjøring av linsen åpningen med litt mild linsevæske og en ren lofri klut kan bidra til å løse dette problemet. Uskarpe bilder oppstår når et objektiv er skitten eller når kameraet er stilt inn på feil opptaksprogrammer. Bruke noen linsevæske til en lofri klut og rengjør linsen i sirkulære bevegelser kan løse problemer med uklare bilder. Bor innenfor 2,6 fot i motivet når du fotograferer også bidrar til å opprettholde et skarpt fokus på dem mens uskarphet bakgrunn.

kamera Screen

Når kameraskjermen er hvit eller blå med horisontale eller vertikale linjer det kan bety at kameraet har vært utsatt for ekstremt varme temperaturer og dens sannsynlig overoppheting. Kodak digitale kameraer ikke har holdbarhet til å håndtere ekstremt varme eller kalde temperaturer. Hvis kameraet ble tilfeldigvis falt i væske, kan du også se disse linjene. Andre kamera skjermen problemer inkluderer reversert eller omvendt bilder, eller en svart skjerm som hindrer deg i å se noen bilder.

Minneproblemer

Når du har problemer med å ta bilder til et minnekort, ta ut minnekortet og sørg for at låsebryteren er deaktivert. Låsebryteren er utformet for å hindre noen fra å legge til eller slette bildene fra minnekortet. Hvis du ser en feilkode på kameraskjermen når du fotograferer bilder, kan minnekortet enten være full eller skadet. Du bør prøve å bruke et annet minnekort, og hvis det ikke fungerer, kan du prøve å tilbakestille kameraet, slik som å sette den tilbake til fabrikkinnstillingene opprinnelige standard. På nullstillingsknappen plasseringen vil variere avhengig av hvilken modell du har, se i bruksanvisningen.

advarsler

Hvis du tilfeldigvis droppet det digitale kameraet i væske av noe slag, og det ikke fungerer, ta kontakt med Kodaks støtte fordi skaden kan være langt utenfor din erfaring nivå. Foruten vanlig feilsøking, er det ikke tilrådelig å utføre intrikate funksjoner som å åpne kameraet. Ikke la kameraet i ekstremt kalde eller varme temperaturer i lange perioder av gangen fordi du risikerer å skade linsen mot fuktighet bygge opp. Hvis det slutter å virke, bør du la den stå i romtemperatur i minst 30 minutter før du fortsetter å bruke det.