Problemer med klokker i iPads

IPad har en innebygd klokke, som til tider kan vise tiden feil. Du kan imidlertid manuelt justere klokken for å vise tiden som det normalt skal. I tillegg har iPad har evnen til å håndtere flere klokker som viser tiden på steder rundt om i verden. IPad kommer også med et program som gjør at du kan programmere alarmer for flere hendelser.

feil Tid

Skulle din iPad vise feil tid, kan du manuelt korrigere timer og minutter vises på enheten. Trykk på "Settings" ikonet fra startskjermen. Velg "Generelt" alternativet, og deretter trykker du på "Dato og tid> Still inn dato og tid." Velg riktig tid ved å vri tidshjul. Trykk på "Dato og tid" -knappen for å lagre de nye innstillingene.

Tidssone

Tidssonen innstillingen kan også påvirke nøyaktigheten av tiden som vises på iPad. Hvis du reiser til et område med en annen tidssone, kan du programmere din iPad for å vise riktig tid basert på det nye stedet. Trykk på "Settings" ikonet og velg "Generelt", og trykk deretter på "Dato og tid" -knappen og velg "Time Zone". Skriv inn din nåværende posisjon i søkefeltet. For eksempel inn "New York, New York" hvis det er det nærmeste storby. Velg by fra listen for å endre tiden på iPad.

verdens~~POS=TRUNC

IPad har også muligheten til å vise flere klokker fra hele verden. Trykk på "Clock" ikonet på startskjermen. Trykk på "World Clock" alternativet. Trykk på "+" ikonet og gå inn i byen som du ønsker å vise en klokke. Velg by fra listen for å vise tilsvarende klokke. Du kan velge å vise en enkelt klokke eller flere klokker som bruker World Clock-funksjonen.

Alarm

Hvis du vil angi flere alarmhendelse på din iPad, trykker du på "Clock" ikonet og velg "Alarm" alternativet. Trykk på "+" ikonet for å legge til en ny alarm hendelse. Flytt tidshjulene for å velge tidspunktet for når du vil at alarmen skal ringe. Trykk på "Repeat" for å stille inn frekvensen. Trykk på "Sound" for å stille inn lyden forbundet med denne alarmen, og trykk deretter på "Lagre" -knappen for å lagre innstillingene. IPad kan du angi flere alarmhendelser samtidig. For å sette opp flere alarmer, trykker du på "+" ikonet for å lage så mange nye alarmer som du ønsker.