Problemer med Gass scootere

Problemer med Gass scootere


Når du eier en gass scooter flere problemer kan oppstå. For å unngå disse problemene, kjenner problemene og gjøre vedlikeholdsoppgaver. For hvert problem, oppstår faresignaler. Vet disse skiltene og forstå hva som kan skje hvis de blir ignorert. Når disse tegn vedvarer, finne en mekaniker så snart som mulig.

Lite strøm

Scootere som lider av lavt strømforbruk oppleve en manglende evne til å klatre bakker, en generell manglende respons og lavere enn normale topphastigheter. Flere ting kan skje at årsaken scooter for å miste makt.

En av de vanligste problemene for lav scooter makt er feil dekktrykk. Kjøp et dekk pumpe og pumpe opp dekket til sin nødvendige trykket. Dekktrykk kravet er oppført i scooter brukerhåndboken.

Kjøring uten et luftfilter bevirker også kompresjonen i motor å avta. Dette er forårsaket av interne klareringer motorens åpne opp. En motor gjenoppbygge er nødvendig for å løse dette problemet.

Motoren vil ikke starte

Når scooteren motoren ikke starter, kan flere ting har skjedd. De fleste motorstartproblemer er forårsaket av trivielle feil.

Du har kanskje gikk tom for drivstoff. Sjekk gasstanken for å sikre at den har nok drivstoff til å starte motoren. Også, hvis scooteren ikke har vært drevet på en stund, gassen kan ha gått bedervet.

Bensin også kunne ha oversvømmet motoren. For å sjekke en oversvømmet motor, starte motoren igjen. Kontroller tennpluggen. Hvis tennpluggen er våt da motoren har blitt oversvømmet av bensin. For å fordampe drivstoff fra motoren, ta ut tennpluggen og starte motoren igjen.

Seg ikke til

Hvis du finner ut at scooteren stopper på et tilfeldig tidspunkt, vurdere hva du gjør når dette skjer. Vit hva scooteren gjorde hjelper evaluere hva problemet er.

Hvis luftfilteret blir tett eller våt, vil du oppleve scooteren ikke kjører. For å unngå dette problemet ved å endre luftfilter regelmessig.

Å ha en tennplugg som ikke er forsvarlig festet til tennledningen fører til scooter motor til å mislykkes på tilfeldige tidspunkter. Kontroller at tennpluggkabelen er tett festet til ledningen.