Problemer med et Polaroid TLX-01511C

Polaroid TLX-01511C er et mindre TV med LCD-skjerm og innebygd kabel tuning evner, noe som gjør det til en god modell for et mindre rom som et kjøkken eller soverom. Mens TV produserer en anstendig bilde, gjør modellen har problemer med bilde og lydkvalitet.

Bildekvalitet

Denne TV-modellen har noen bildekvaliteten. For eksempel fra enkelte synsvinkler, forskjellige områder på skjermen vises mørkere enn andre områder. Dette er et vanlig problem med flatskjerm-TV, inkludert Polaroid TLX-01511C modell. Flatskjerm kaster skygger lett, spesielt i lyse rom. I tillegg til mørke flekker, kan den blanke overflaten på TV også plukke opp et gjenskinn fra en nærliggende lys eller vindu, noe som gjør bildene vanskeligere å se.

Lyd

Den TLX-01511C har innebygde høyttalere. Høyttalerne produsere nok lyd til å høre på TV i et mindre rom, men høyttalerne kan ikke være tilstrekkelig for større rom eller rom med stor takhøyde. Når den er slått på høyeste innstillinger, kan de interne høyttalerne gjør knirk eller sprettlyder, som interfererer med lyden av TV-show. Feste en separat høyttaler lydanlegg til TV forbedrer lydkvalitet.

Brenn i

Den TLX-01511C ikke har en innebygd skjermbeskytter for å beskytte mot fastbrenning i og TVen kan beholde spor av bildene om igjen på samme skjerm for en lang periode. For eksempel, når du forlater en DVD på pause, kan TV beholde bildet. Når du slår på DVD tilbake for å spille, eller se en TV-stasjon, vises en svak burn-in fra beholdt bildet på skjermen. Bildet blir liggende på TV og ikke falmer over tid.

Garanti

Avhengig av hvor du kjøpte din Polaroid TLX-01511C, kan TV kommer med en garanti. Mange TV-distributører tilbyr en begrenset garanti for TV-apparater. Hvis du har et problem med Polaroid TV, lese den medfølgende manualen for garantiinformasjon eller ta kontakt med butikken for å få hjelp.