Problemer med et Polaroid 46 TLA-04641C

Akkurat som alle LCD-TV, kan den 46-tommers Polaroid TLA-04641C potensielt lider av problemer som påvirker din sanseopplevelser. For å hjelpe deg å rette disse problemene, gir TV offisielle servicehåndboken feilsøkings strategier. Polaroid, som er godt kjent for sine innovasjoner i fotografering, utgitt TLA-04641C i 2007. Som i 2011, er det TV ikke lenger i produksjon.

TV slår seg ikke på

Hvis Polaroid TLA-04641C ikke klarer å slå seg på når du trykker på strømknappen på TV-apparatet eller på TV-ens fjernkontroll, kan du være i stand til å løse problemet ved å sikre at TV-ens strømledning er plugget inn i et fungerende elektrisk kraft utløp. Hvis tilkoblingen er sikker og uttaket fungerer, er det mulig at Polaroid TLA-04641C har blåst en sikring. Som servicehåndboken notater, er det TV utstyrt med en sikkerhets sikring for å gi beskyttelse i tilfelle strømbrudd eller tordenvær. For å få tilgang sikringen, lirke åpne sikringspanelet på baksiden av TV-en med en solid plast verktøy. Ved hjelp av en metallverktøy kan føre til sjokk. Skift ut sikringen med en 4A 250V 5x20mm etterslep sikring.

Bilde-i-bilde Problem

Bilde-i-bilde er en funksjon som gjør at en TV for å vise en annen, mindre skjerm i hjørnet av større, hovedskjermen. Ved å slå bilde-i-bilde på, kan du se to kanaler samtidig. Hvis du ikke klarer å få bilde-i-bilde å jobbe med Polaroid TLA-04641C, er det sannsynligvis et resultat av en feil signalkilde. Bilde-i-bilde fungerer ikke med TV-ens Component 1 eller Component to inngangskilder. Så hvis du ønsker å bruke funksjonen, endre TV-ens inngangskilde.

Intet bilde eller ingen lyd

I noen tilfeller kan Polaroid TLA-04641C ikke klarer å vise et bilde på skjermen og / eller ikke klarer å produsere lyd. For å bøte på slike problemer, sørg for at alle forbindelsene mellom TV-en og eksterne komponenter er sikre. Slike komponenter kan inkludere kabelbokser, satellitter mottakere, DVD-spiller og høyttalere. Alternative løsninger for manglende bilde eller lyd er endringer TVens video og lyd Funksjonsinnstilling og endre TV AD Board Box setting.

Foreldrekontroll Problemer

Hvis du har problemer med å sette Polaroid TLA-04641C TV Foreldrekontroll, skriv inn passordet "0000" Dette er fabrikkinnstilt passord, og du må skrive det inn før du kan sette et personlig passord. Hvis du mister din personlige passord eller er ute av stand til å huske det, gå inn i TV-ens hovedpassord: 8202. Hoved passord styrer alle andre passord. Husk imidlertid at du ikke kan endre hovedpassordet, så sørg for å holde det borte fra barn.