Problemer med bilde på en Mitsubishi WS-65809

MITSUBISHI WS-65809 er en 65-tommers bakprojeksjons-TV. Den TV-utganger video i 1080i, har en rekke sideforhold å skreddersy seeropplevelsen, og tilbyr et 50: 1 kontrastforhold. Vanlige problemer med TV inkluderer glemme den V-Chip passord, vanrøkt å aktivere V-Chip, som har en lukket bildetekst boks med noe tekst og høre out-of-sync lyd. Hvis du opplever disse problemene, kan du prøve feilsøkings problemene før du tar TV-en i for reparasjoner.

Glemt V-Chip kode

Trykk på "QV" og "9" knappene på fjernkontrollen som fulgte med MITSUBISHI WS-65809 TV på samme tid hvis du kommer på en skjerm som er låst at du midlertidig vil vise. Alternativt, hvis du har glemt ditt V-Chip passord helt, trykk på "MENU" -knappen på fjernkontrollen, og velg deretter "V-Chip." Trykk på "QV" og "9" knappene på fjernkontrollen samtidig for å slette den gamle passordet. Skriv inn et nytt passord når du blir bedt.

Grå eller svart Closed Caption Box uten tekst

Trykk på "MENU" -knappen på fjernkontrollen hvis teksting er aktivert på TV, men lukket tekst boksen er tom, noe som indikerer at programmet du ser på i øyeblikket ikke har teksting. Velg "TEKST" ved hjelp av piltastene, og trykk deretter "riktig" pil-knappen til "OFF" vises til høyre for teksting. Den lukkede bildetekster boksen vil ikke lenger bli vist, men vil du må slå på teksting for hørselshemmede på et senere tidspunkt hvis du vil ha den på i fremtiden programmering.

V-Chip er ikke på

MITSUBISHI WS-65809 kommer med V-Chip, men funksjonaliteten er ikke automatisk aktivert. Trykk "MENU" og velg deretter "V-CHIP LOCK". Tast inn en firesifret kode når du blir bedt. Marker "V-Chip" ved hjelp av pil-knappen og trykk deretter på "riktig" pil-knappen til "ON" vises til høyre for V-Chip. Fortsett å navigere gjennom V-Chip-menyen for å tilpasse V-Chip innstillinger.

Lyd Høres Out of Sync

Trykk på "MENU" på fjernkontrollen, og velg deretter "Audio / Video INNSTILLINGER." Velg "Audio / Video Innstillinger-menyen." Marker "Lytt til" innstilling og endre denne innstillingen til enten Stereo eller Mono hvis det er for øyeblikket satt til Secondary Audio Program. SAP program knyttet til en kanal kan ikke være airing lyd fra showet du ser på.