Problemer med å koble en PC til en TV

Teknologiske fremskritt gjør utsiktene til å koble PC til TV mulige. Å vite de potensielle problemene som kommer med denne type prosjekt før start kan det hjelpe deg å unngå problemer. Hvis du er usikker på hvilken som helst del av tilkoblingsprosessen, sjekk med en elektronikk ekspert som kan lede deg gjennom hvert trinn.

oppløsning

Både standard-definisjon og HD-TV på problemer ved tatt i bruk som en dataskjerm. Når du kobler en PC til en Standard Definition TV, vil vedtaket være mindre enn en PC-skjerm. Oppløsningen på en vanlig dataskjerm er 800x600 eller høyere, mens disse typer TV tilbyr bare 640x480. Dette betyr ikke bare et tap i oppløsning, men en manglende evne til å lese tekst eller grafikk skille. HD-TV presentere problemet med video format konvertering. De aksepterer RGB / HV og Y-Pr-Pb videoformater. Datamaskiner vil kreve et skjermkort som kan sende de nødvendige signaler for konvertering. Noen programmer er på markedet som hjelper med signalutgang.

kabler

Det er viktig å ha riktig kabel for den spesielle datamaskin og fjernsyn. En vanlig kabel, S-Video, finnes på enkelte TV-apparater og datamaskiner før 2005. Se etter en syv pin-porten på datamaskinen, så vel som TV for å se om denne sammenhengen er mulig. VGA kabler fungerer bare med HD-TV og gir et bedre bilde enn S-Video. For å få de beste visuelle, bruke en HDMI-kabel. Noen datamaskiner vil ikke ha HDMI, så en digital video interface til HDMI-kabel kan være nødvendig.

Avstand

Det kan være en grense for hvor langt datamaskinen kan være fra TV. Vanligvis vil kabellengder diktere avstand. En trådløs konvertering kan være nyttig hvis datamaskinen er i et annet rom og kabler er ikke en mulighet. Også tenke på å håndtere det stedet der du skal operere datamaskinen. Problemer kan oppstå med nå over datamaskinen hele tiden for å skifte kanal eller volum. Å få et trådløst tastatur og mus hjelp med denne situasjonen. Sørg for å fjerne eventuelle kabler eller utstyr fra områder hvor folk skal flytte om eller går for å unngå tripping.

data~~POS=TRUNC Innstillinger

Endringer må gjøres i datamaskinens innstillinger for å tillate fjernsyns å bli skjermen. I Windows, gå til kontrollpanelet og velg gjennom skjermoppløsning alternativer. Alternativet Displayet vil utvide skrivebordet til TV-skjermen. Når du bruker Apple-maskiner, kan du gå til systemvalg og velge de samme alternativene som for Windows.