Problemer med 2005 Toyota 4Runner stabilitetskontroll

The 2005 Toyota 4Runner har minnes og teknisk service bulletiner (TSB) om stabilitet kontroll problemer. Det elektroniske stabilitetskontroll i 4Runner hjelper føreren med å kontrollere styring, bremser og motorkraft på Toyota. Stabilitetskontroll kan påvirkes av problemer med dekk, bremser eller styringsmekanismen som ligger an mot stabilitetskontroll når det ikke er behov for denne elektroniske enheten.

Styre Flutter

Produsenten har publisert en TSB på 2005 Toyota 4Runner om styring flagre under kjøring på motorvei-hastigheter. Det elektroniske stabilitetskontroll er å informere 4Runner er det en styringskontroll problem, noe som skaper en vifte eller vibrasjoner i rattet når Toyota kommer riksveg hastigheter. Stabiliteten kontroll er å fortelle bremser og rattet 4Runner er ikke stabil, og er enten å trekke til den ene eller skrens på den ene siden. Det elektroniske stabilitetskontroll må omprogrammeres for å reparere denne feil problem med 4Runner.

Dekktrykk reguleringssystem

Den dekktrykk overvåking og reguleringssystem er å skape en stabilitet kontroll problem i 2005 4Runner. Produsenten har publisert minst fem forskjellige TSBs om dette dekktrykkovervåking og reguleringssystem defekt. Overvåkingen enheten er å informere den elektroniske stabilitetskontrollen i bilen at det er et styringskontroll problem. Ett dekk er å miste lufttrykket i dekkene, som griper varselsignalet. Den stabilitetskontroll kompenserer for dette problemet når det faktisk er noe dekktrykk problem. Når stabilitetskontroll prøver å korrigere styringen av 4Runner, kan operatøren mister kontrollen over SUV. Overvåkingssystemet må skiftes eller omprogrammeres for å hindre at stabilitetskontroll fra å delta på 4Runner.

Dekk og Felg Recall

To minnes rapporteres på 2005 4Runner om feil størrelse dekk og felger installert på SUV. Mer enn 400.000 Toyota 4Runners ble montert med feil størrelse dekk og felger, forårsaker dekk og felger for å være lett overbelastet. Når dette overbelastning skjer på en dekk og felger, er stabilitetskontroll informert 4Runner opplever en styringsgruppe problem. Stabiliteten kontroll prøver å korrigere dette styre problemet ved å bruke bremsene og justere retningen på rattet. 4Runner er faktisk ikke å ha en styringsgruppe problem som krever hjelp av stabilitetskontroll; dette systemet korreksjon gjør da bilen vanskelig å styre. Eiere må ta 4Runner til forhandleren for å sikre riktig kapasitet etikettene er installert på SUV samt de riktige felger og dekk.